Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Ezek a zsetonok valóban a...

Ezek a zsetonok valóban a főnököm illetik?

Figyelt kérdés

A főnököm elküldött, hogy mossam le a céges autót, és pénzt is adott rá. Egy önkiszolgáló mosóba mentem, ahol egy autómatába kell bedobni a pénzt, és az majd ad egy zsetont, amivel a mosó működik. Szepén bedobtam a pénzt, de a gép nem adott zsetont, így fehívtam azt a telefonszámot ami oda volt írva. A telefonban szépen elnézést kértek, és azt mondták, hogy 10percen belül kijön valaki és megjavítja. Így is történt, jött egy fiatal srác, az kulccsal kinyitotta a gépet, kivett belőle egy csomó pénzt, majd betöltött egy fél vödörnyi zsetont, és nekem is adott belőle egy bő marékkal. Tehát az 1 zseton áráért kaptam összesen 18 darabot a jófej sráctól.

Később ugyanígy elmeséltem a sztorit a főnökömnek, majd elkérte a zsetonokat, modván ezek őt illetik, mivel az ő autóját mostam az ő pénzéből.

okt. 11. 18:10
 1/8 anonim ***** válasza:
62%

Oké, hogy az ő kocsiját mostad az ő pénzéből. De nem az ő pénzén mentél el pisilni. A zseton - szerintem - a tiéd.

Máskor nem kell neki mindent elfecsegni.

okt. 11. 18:15
 2/8 anonim ***** válasza:

1!

Mosó, nem mosdó. A kérdező azért volt ott, mert a főnöke oda küldte, a főnöke adta a pénzt is. Nekem egyértelmű, hogy a főnöké a zseton.

okt. 11. 18:17
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

ésőbb ugyanígy elmeséltem a sztorit a főnökömnek - miért? 🤦‍♂️

elkérte a zsetonokat - te meg odaadtad. Mi a kérdés?

Nem kellett volna elmondani, egy darabig ingyen moshattad volna kocsidat, vagy az ismerősök, rokonok kocsijait.

okt. 11. 18:18
 4/8 anonim ***** válasza:
2-es, ha nem küldik el céges kocsit mosni, h.gyozhatott volna a cég mosdójában ingyen is, nem? na mindegy, a főnök sz@rrágó
okt. 11. 18:24
 5/8 A kérdező kommentje:
Szerintem ez gyakorlatilag olyan mint a borravaló, azzal pedig nem szokás elszámolni a főnöknek.
okt. 11. 18:24
 6/8 anonim ***** válasza:

4

Gyakorold az olvasást, kedves. Mosó: autómosó. MosDó: wc. A történetben kizarolag automoso szerepel.

okt. 11. 18:26
 7/8 A kérdező kommentje:
A sztoriban sehol sincs szó mosdóról vagy pisilésről. "MOSÓ" alatt autómosót értek, nem pedig mosdót.
okt. 11. 18:27
 8/8 anonim ***** válasza:

Nyilvan nem őt. Kàr volt elmondanod.

Na ezert vannak vezetők ott ahol mert ők elvesznek barkitol barmit.

okt. 11. 18:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!