Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Valóban igaz lenne hogy...

Valóban igaz lenne hogy irodai állások esetében egy fiatal munkavállaló már nem azt kérdi az állásinterjún hogy VAN_e home office hanem azt hogy heti hány nap?

Figyelt kérdés

valóban igaz lenne hogy irodai állások esetében egy fiatal munkavállaló már nem azt kérdi az állásinterjún hogy VAN_e home office hanem azt hogy heti hány nap? mert az hogy nincs 1 nap se, az már fel se merül...

főleg ha a nulla HO mellé még a bér is KIVÁLÓ

júl. 19. 08:35
1 2 3 4
 1/36 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Rengeteg helyen nincs home office.
júl. 19. 08:39
 2/36 A kérdező kommentje:

és meg is lehet nézni kik mennek ilyen trágya helyekre... na mielőtt oktatnál én egy állami helyen vagyok ahol nincs HO soha nem is volt.

na olyan is a hely és az egész banda. egy darab ember sincs itt (engem is beleértve) aki ne húzna a ahalál f***ára is innen el-ha lenne hova (de nincs).

júl. 19. 08:41
 3/36 anonim ***** válasza:
100%
Elég komoly téveszme ha azt képzeled hogy az általad leírtak bármelyike azon múlik hogy van-e HO vagy nincs.
júl. 19. 08:48
 4/36 anonim ***** válasza:
77%

Én nem is jelentkeznék olyan céghez ahol nincs home office vagy távmunka lehetőség.

Évek óta itthonról dolgozok, semmi pénzért nem járnék be minden nap az irodába.

júl. 19. 08:50
 5/36 A kérdező kommentje:

"Évek óta itthonról dolgozok, semmi pénzért nem járnék be minden nap az irodába."

így van. látom hogy jönnek ide interjúra. az első kérdés már jó ideje nem a bér.... nem. hanem az hogy van-e HO. ha nincs, 10ből 9en már álltak is fel. az az 1 aki meg marad, na az meg pont olyan is. ide való semmitérő szar(mint én...)

júl. 19. 08:52
 6/36 A kérdező kommentje:

"z általad leírtak bármelyike azon múlik hogy van-e HO vagy nincs." hát pedig értelmes ember nem akar naponta órákat utazni csak azért hogy ott benn azt csinálja amit bárhol tudna ahol van net + gép....

én napi 2x1 órát heti tehát 10 órát, havi tehát 40 órát tehát 1 teljes munkahetet UTAZOM totál feleslegesen csak azért hogy benn azt a szart csináljam amit itthonról is 100%ban tudnék....

júl. 19. 08:57
 7/36 anonim ***** válasza:
100%

Jó lenne, ha alap lenne a heti x nap HO, de az általam ismert vidéki városban abszolút nem jellemző. Egy-két esetben hallottam errefelé rugalmas munkaidőről (törzsidő mondjuk 9-15 között), de csak magasabb beosztású körökben, egy átlag irodai dolgozóknak be kell járni, és ott kell pusztulni napi 9-10 órát ebédidővel együtt, hogy péntekenként kicsit korábban végezzenek.

Olyan van egyik ismerősömnél, hogy bp-i székhelyű, külföldre dolgozó cég otthonról végezhető munkát hirdetett, de az 100 %-ban home office, mert lényegében valamiféle adatfeldolgozásról van szó.

júl. 19. 08:57
 8/36 anonim ***** válasza:
76%

4-es válaszoló, milyen típusú munkát végzel?

Sok irodai munkakör nem végezhető otthonról, vagy csak részben, de olyan is van, hogy végezhető lenne, de a cégvezetés megszokásból a hagyományoshoz ragaszkodik.

júl. 19. 09:02
 9/36 A kérdező kommentje:

" vagy csak részben, de olyan is van, hogy végezhető lenne," és arra mit mondasz hogy a covid alatt kényszerzár volt és LÁM 1 évig 100%ban HO volt nálunk és minden hibátlanul ment...

egy dolog volt a gond... hogy a főnök nem tudott arra recskázni hogy 5 percenként valakivel kötözködik... mert HO ban ez nem megy, ez csak jelenlétibne megy.

Na meg is szűnt a HO a covid végével, és a főnök újra önmaga lehet. 5 percenként élvez el , hogy épp kibe kötött bele.

júl. 19. 09:05
 10/36 anonim ***** válasza:
31%
Nálunk jó a csapat és jó a főnök, de csak speciális esetekben lehet HO. Nincs pártolva az egész intézményben, mert alapesetben itt lennie kell embernek. Covid alatt is felváltva 2-3 napon át bejártunk.
júl. 19. 09:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!