Valóban igaz lenne hogy irodai állások esetében egy fiatal munkavállaló már nem azt kérdi az állásinterjún hogy VAN_e home office hanem azt hogy heti hány nap?
valóban igaz lenne hogy irodai állások esetében egy fiatal munkavállaló már nem azt kérdi az állásinterjún hogy VAN_e home office hanem azt hogy heti hány nap? mert az hogy nincs 1 nap se, az már fel se merül...
főleg ha a nulla HO mellé még a bér is KIVÁLÓ
és meg is lehet nézni kik mennek ilyen trágya helyekre... na mielőtt oktatnál én egy állami helyen vagyok ahol nincs HO soha nem is volt.
na olyan is a hely és az egész banda. egy darab ember sincs itt (engem is beleértve) aki ne húzna a ahalál f***ára is innen el-ha lenne hova (de nincs).
Én nem is jelentkeznék olyan céghez ahol nincs home office vagy távmunka lehetőség.
Évek óta itthonról dolgozok, semmi pénzért nem járnék be minden nap az irodába.
"Évek óta itthonról dolgozok, semmi pénzért nem járnék be minden nap az irodába."
így van. látom hogy jönnek ide interjúra. az első kérdés már jó ideje nem a bér.... nem. hanem az hogy van-e HO. ha nincs, 10ből 9en már álltak is fel. az az 1 aki meg marad, na az meg pont olyan is. ide való semmitérő szar(mint én...)
"z általad leírtak bármelyike azon múlik hogy van-e HO vagy nincs." hát pedig értelmes ember nem akar naponta órákat utazni csak azért hogy ott benn azt csinálja amit bárhol tudna ahol van net + gép....
én napi 2x1 órát heti tehát 10 órát, havi tehát 40 órát tehát 1 teljes munkahetet UTAZOM totál feleslegesen csak azért hogy benn azt a szart csináljam amit itthonról is 100%ban tudnék....
Jó lenne, ha alap lenne a heti x nap HO, de az általam ismert vidéki városban abszolút nem jellemző. Egy-két esetben hallottam errefelé rugalmas munkaidőről (törzsidő mondjuk 9-15 között), de csak magasabb beosztású körökben, egy átlag irodai dolgozóknak be kell járni, és ott kell pusztulni napi 9-10 órát ebédidővel együtt, hogy péntekenként kicsit korábban végezzenek.
Olyan van egyik ismerősömnél, hogy bp-i székhelyű, külföldre dolgozó cég otthonról végezhető munkát hirdetett, de az 100 %-ban home office, mert lényegében valamiféle adatfeldolgozásról van szó.
4-es válaszoló, milyen típusú munkát végzel?
Sok irodai munkakör nem végezhető otthonról, vagy csak részben, de olyan is van, hogy végezhető lenne, de a cégvezetés megszokásból a hagyományoshoz ragaszkodik.
" vagy csak részben, de olyan is van, hogy végezhető lenne," és arra mit mondasz hogy a covid alatt kényszerzár volt és LÁM 1 évig 100%ban HO volt nálunk és minden hibátlanul ment...
egy dolog volt a gond... hogy a főnök nem tudott arra recskázni hogy 5 percenként valakivel kötözködik... mert HO ban ez nem megy, ez csak jelenlétibne megy.
Na meg is szűnt a HO a covid végével, és a főnök újra önmaga lehet. 5 percenként élvez el , hogy épp kibe kötött bele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!