Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Valóban igaz lenne hogy...

Valóban igaz lenne hogy irodai állások esetében egy fiatal munkavállaló már nem azt kérdi az állásinterjún hogy VAN_e home office hanem azt hogy heti hány nap?

Figyelt kérdés

valóban igaz lenne hogy irodai állások esetében egy fiatal munkavállaló már nem azt kérdi az állásinterjún hogy VAN_e home office hanem azt hogy heti hány nap? mert az hogy nincs 1 nap se, az már fel se merül...

főleg ha a nulla HO mellé még a bér is KIVÁLÓ

júl. 19. 08:35
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
91%
#29: Te állítottad be úgy, mintha nem is lenne már olyan irodai állás, amiben ne lenne teljes távoli munkavégzés, illetve hogy ezek nem valódi munkák. Ez sokkal megtévesztőbb.
júl. 19. 10:42
 32/36 anonim ***** válasza:
100%
Én irodai munkásként biztos nem feltételezném, hogy biztos van home office, mert még mindig van sok cég, ahol nincs. De az is biztos, hogy nem dolfoznék olyan helyen, ahol nincs min. heti 1 HO nap.
júl. 20. 10:09
 33/36 anonim ***** válasza:

Konkrét cég példát tudtok, ahol van HO?

Itt nem tudok ilyen cègről, pedig város, igaz, vidék.

júl. 20. 12:54
 34/36 A kérdező kommentje:

"Konkrét cég példát tudtok, ahol van HO?"

NIncs olyan ismerősöm a legtágabban értelmezve az "ismerős" fogalmát akim olyan helyen lenne ahol nincs HO. mindenütt van, sehol se kell heti 5x bejárni, alap a heti 1-2 nap (vagy több) HO.

egy emberről tudok: magamról.

igaz, nincs is olyan hülye ismerősöm se, aki állami helyen lenne. én ott vagyok. na olyan is.

júl. 20. 12:58
 35/36 A kérdező kommentje:
van ismerősöm aki 2021. tavaszán járt benn UTOLJÁRA A munkahelyén . Akkor a covid miatt full HOba tették és azóta is ott maradt. 2021. tavasza!!
júl. 20. 12:59
 36/36 anonim ***** válasza:

Közigazgatás jó részében nincs home office. Elvileg lehetne a Kit. (vagyis a 2018. évi CXXV. törvény) értelmében és pl. az én munkaköröm 90%-át meg lehetne otthonról is csinálni, de van egy olyan kormányhatározat, ami ezt megtiltja.

Úgy hallottam, hogy a MÁV-nál - ami nem hivatal, de állami cég - most fogják eltörölni a home office-t. Mielőtt valaki cinikusan osztaná az észt: a MÁV-nál nem csak kalauzok, batkerek és mozdonyvezetők dolgoznak, hanem van természetesen irodai munka is.

Szóval az állam inkább leépíti ezt. Aminek az lesz az eredménye, hogy a magasabban kvalifikált, értelmesebb, fiatal, jobb munkaerő fogja ezt itthagyni, már nem csak több pénzért, hanem a jobb munkafeltételek miatt is.

júl. 25. 12:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!