Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Ügyvédjelölt vagyok és nagyon...

Ügyvédjelölt vagyok és nagyon bunkó a főnököm, más helyen is így van?

Figyelt kérdés

Minden apró hibánál olyan stílusban beszél hozzám, mintha egy inkompetens sz.r lennék. Nem vagyok még olyan tapasztalt, tavaly végeztem az egyetemen, nem véletlen vagyok még csak jelölt, nyilván előfordul a hiba. De ő ezt olyan stílusban közli, hogy legszívesebben elsírnám magam. Ha jó a beadvány, amit írtam, akkor sem dicsér meg, max közli, hogy “megnéztem, add be.” De dicséretet egyébként már nem is várok tőle, csak már gyomorgörcsöm van, mindent 25x átnézek, nehogy hiba legyen benne, különben jó esetben fejrázást és idegbeteg fújtatást kapok, de volt már kiabálás és csapkodás is.

Olyan dolgokról beszélek, amiket életemben először csinálok, ráadásul összetettek. Nem tudom, mi lenne, ha egyszer tényleg valami nagyobb hibát vétenék, de már nem is akarom megtudni, el akarok innen menni… csak attól félek, hogy máshol is irodában is hasonló a helyzet. Mit gondoltok, csak én fogtam ki vagy ezt el kell tűrni?

okt. 1. 17:32
 1/6 anonim ***** válasza:
79%
Nincs személyes tapasztalatom, de több ismerőstől is hasonlót hallottam:/
okt. 1. 17:49
 2/6 anonim válasza:
80%

Mintha magamat olvasnám.

1-től 1-ig megtörténtek velem is ugyanezek, hasonló paraméterekkel.

Már-Már kísértetiesen hasonló amit én is tapasztaltam az írásodra vetítve.

Sajnos nagyon ki kell fogni a jó Irodákat, mert én is több ismerősömtől hallottam hasonlókat, és én is beleestem ebbe.

okt. 1. 17:53
 3/6 anonim ***** válasza:
72%

Többsége még aljább.

Ez amit meséltél a barátságosabb kategória.

okt. 1. 18:57
 4/6 A kérdező kommentje:

Hát nem szívesen húznék le itt még alsó hangon két évet, de így váltani sem merek. Eléri, hogy egy tanulatlan senkinek érezzem magam, pedig nagyon igyekszem, de tök ismeretlen dolgokat nem fogok tudni elsőre.

Kevés hibával dolgozom, mégis úgy állítja be, hogy úgy érezzem, semmi keresnivalóm ezen a pályán. Azonnal, fél perc alatt indulatos lesz.

Multiban is gondolkodom már emiatt, ott talán jobb a légkör, én nem akarok minden nap gyomorgörccsel kelni.

okt. 1. 19:09
 5/6 anonim ***** válasza:
67%

Ez azert van mert a munkaadok meg nem tanultäk meg hogy a lovassägi hangnem mär regen nem ällja meg a helyet... Amikor viszont räebrednek addigra mär nem lesz emberük hogy dolgozzon helyettük...

Ha a munkahelyi legkör nem megfelelö, akkor vältoztass rajta. elsö körben beszelj a fönököddel, hogy ez igy nem okes, ha nem lätszik rajta az akarat a vältozäsra akkor tipli...

okt. 2. 11:08
 6/6 anonim ***** válasza:
67%
Hagyd ott szerintem, nem mindenhol ilyen bunkók.
okt. 2. 12:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!