Miért viselkedik ìgy a főnököm?
Figyelt kérdés
Eddig semmi probléma nem volt de mostanában elkezdett kötekedni mindenen, àllandóan szàmonkér. Ha esetleg szólok hogy dolgom lenne akkor is kifagatt hogy miért,hova ,kivel megyek. Arra jàtszik vajon hogy kirúgjanak? Esetleg van valaki akit a helyemre akar?okt. 15. 11:32
2/6 anonim válasza:
Lejet magáneleti gondjai vannak amiket a leggyengébb láncszemeken szoktak leverni. Szoval akin megtehetik mert ugyse tud semmit csinálni.
3/6 A kérdező kommentje:
#2 Ebben lehet valamiert nekem úgy tűnik hogy a munkàba menekült egyébként is
okt. 15. 11:55
4/6 anonim válasza:
Hát figyelj, én a magánéletembe nem avatnám be. Semmi köze hozzá..addig jó, amíg felületesen ismer. Ne légy a haverja, mert annál szemtelenebb lesz. Légy diplomatikus, de ne túl nyitott. Ha átlépsz egy határt már nem tudod visszacsinálni.
5/6 A kérdező kommentje:
#4 igaz bàr az a gond hogy előtte is a "haverom" volt. De ràjöttem hogy minél kevesebbet tud annàl jobb..
okt. 21. 18:33
6/6 anonim válasza:
Akkor már gyanús, amikor a magánügyeddel kapcsolatban érdeklődik. Nekem volt olyan hogy magántelefonszámról sms-t írtam egy távoli ismerősömnek akit ő is ismert. Semmi köze nem volt hozzá, ezért nevetséges amikor túlzottan érdeklődött róla. Egyszerűen meg kell húzni neki egy határt amin nem léphet át, mert a magánéleted nem tartozik rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!