Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért viselkedik így a főnököm?

Miért viselkedik így a főnököm?

Figyelt kérdés

Nemrég kezdtem az új munkahelyemen. A közvetlen főnököm egy magabiztos igazi vezer egyéniségű ferfi. Viszont úgy érzem, h amikor egy légtérben vagyunk akkor "zavarban" van.

Nem igazán tudom megfogalmazni, h mit érzek rajta.

Kerüli velem a szemkontaktust, de észre vettem , h amikor éppen nem rá figyelek akkor folyton néz.

Ha hozzám szól azt mosolyogva teszi.

Nem értem az egészet. .. adott egy magabiztos vezető akit mindenki tisztel, és akkor itt vannak ezek a furcsasagok...miert csinalhatja?

Már en is zavarban vagyok előtte ezek miatt.. :D

Szerintetek?

30/N

2014. nov. 6. 21:00
 1/9 anonim ***** válasza:
bejösssz neki
2014. nov. 6. 21:01
 2/9 RRR ***** válasza:

szerintem nem tudja

hogy

férkőzzön be a bugyidba miközben nem él vissza a helyzetével

2014. nov. 6. 21:01
 3/9 anonim ***** válasza:
13 évet simán letagadhatnál
2014. nov. 6. 21:02
 4/9 anonim ***** válasza:
felvilagosult es ismeri a noket tudja h mijen gorombak es gonoszak vagytok mindnekivel minden ok nelkul es valszeg ezert erzi roszul magat mert bar o vezeregyeniseg ettol meg roszul erzi magat egy no tarsasagaban.
2014. nov. 6. 21:02
 5/9 anonim ***** válasza:
Tudod, ha ezt egy 18 éves első munkahelyén dolgozó lány írja ki akkor azt mondom, hogy még naív és járatlan a férfiak viselkedésében, de hogy egy 30 éves NŐ ennyire buta vagy tapasztalatlan legyen? Háááát.....ez gáz.
2014. nov. 6. 21:05
 6/9 A kérdező kommentje:

utolsó: érdekes a gondolatmeneted.

csak az nem fér a fejembe, h egy magabiztos ember akinek raadasul a beosztottja vagyok, h "engedheti" meg magának, h feszejezve érezze magát.

2014. nov. 6. 21:06
 7/9 A kérdező kommentje:

természetes gondoltam h ez van a dologban , lasd kategória.

csak inkább ez az összeférhetetlenség furcsa

2014. nov. 6. 21:08
 8/9 anonim ***** válasza:

Mondjuk úgy, hogy az ember nem mindig tudja kordában tartani az érzéseit amiket egy-egy személy kivált belőle, így te ilyen hatással vagy rá akár főnök akár nem.....ez ilyen egyszerű.

Hiszen férfi, te pedig biztosan egy számára vonzó nő vagy, ezért érzi feszélyezve magát a társaságodban. #5

2014. nov. 6. 21:10
 9/9 anonim ***** válasza:

" h "engedheti" meg magának, h feszejezve érezze magát."

Úgy, hogy nem egy arrogáns főnök. Hanem egy közvetelen, vezető, aki tiszteli a beosztottjait.

2014. nov. 6. 21:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!