Miért viselkedik így a főnököm?
Nemrég kezdtem az új munkahelyemen. A közvetlen főnököm egy magabiztos igazi vezer egyéniségű ferfi. Viszont úgy érzem, h amikor egy légtérben vagyunk akkor "zavarban" van.
Nem igazán tudom megfogalmazni, h mit érzek rajta.
Kerüli velem a szemkontaktust, de észre vettem , h amikor éppen nem rá figyelek akkor folyton néz.
Ha hozzám szól azt mosolyogva teszi.
Nem értem az egészet. .. adott egy magabiztos vezető akit mindenki tisztel, és akkor itt vannak ezek a furcsasagok...miert csinalhatja?
Már en is zavarban vagyok előtte ezek miatt.. :D
Szerintetek?
30/N
szerintem nem tudja
hogy
férkőzzön be a bugyidba miközben nem él vissza a helyzetével
utolsó: érdekes a gondolatmeneted.
csak az nem fér a fejembe, h egy magabiztos ember akinek raadasul a beosztottja vagyok, h "engedheti" meg magának, h feszejezve érezze magát.
természetes gondoltam h ez van a dologban , lasd kategória.
csak inkább ez az összeférhetetlenség furcsa
Mondjuk úgy, hogy az ember nem mindig tudja kordában tartani az érzéseit amiket egy-egy személy kivált belőle, így te ilyen hatással vagy rá akár főnök akár nem.....ez ilyen egyszerű.
Hiszen férfi, te pedig biztosan egy számára vonzó nő vagy, ezért érzi feszélyezve magát a társaságodban. #5
" h "engedheti" meg magának, h feszejezve érezze magát."
Úgy, hogy nem egy arrogáns főnök. Hanem egy közvetelen, vezető, aki tiszteli a beosztottjait.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!