Miért viselkedik így a fiú?
Fiú lány barátságról hallottál már? Régen tetszett egy lány, nem nyitottam eltávolodtunk és nem lett semmi (4 éve volt kb.) nyáron rám írt, majd én írtam rá 1 hónappal később és elkezdtünk sokat beszélgetni. Ki alakult egy bátyó-húg kapcsolat. Imádom azt a csajt de csak mint barát. Ezzel ő is tisztában van és minden szuper :)
Am 3 ilyen lány barátom van. Én is így tekintek rájuk mint barát és ők is rám :)Nem kell mindig párkapcsolatokban gondolkodni :)
18/F
Hát jó, de itt nem szimpla barátságról van szó..vagyis persze, elhiszem, hogy működhet valakivel..aki iránt nem vonzódsz fizikailag egyáltalán..de itt nem ez van..:/
Meg azt mondjuk én nem tartom jónak, ha mondjuk tudod h. valakinek tetszel, v. szeret, de neked meg ő mondjuk nem kell..én akkor biztos nem barátkoznék azzal az emberrel, mert nem akarnám, hogy szenvedjen..De lehet csak én vagyok ilyen..:(
Megértem amit gondolsz és igazad is van.
Én per pill most szeretek egy lányt. Engem ő teljesen elvarázsolt. A dolgok nem úgy alakultak mint, ahogy azt én szerettem volna. Azt kérte, hogy hagyjam egy időre őt. Ez 1 hónapja volt. A lány volt a hibás mindenben (vagyis mindenki ezt mondja, én nem tudom...) de ha engem mint barát újra kedvelne akkor én már nagyon boldog lennék :)
Szerintem beszélj vele őszintén és kérdezd meg, hogy miért ilyen veled/ hogyan viszonyul hozzád. De mindenképp be kéne vallanod az érzéseidet neki, mert így csak szenvedsz és nem tudsz belőle kikászálódni. Ha elmondod, vagy összejöttök és minden happy lesz, vagy megszakad a kapcsolat (ha nem akarsz a barátja maradni, ami érthető), de egy próbát mindenképp megér! És legalább megkönnyebbülsz, hogy tudja, mit érzel iránta és tudod a választ is biztosra. :) Tehát mindenképp jobban jársz a jelenlegi helyzetednél...
Ráadásul az is lehet ám egyébként, hogy nem merne lépni, mert te vagy az idősebb! Vagy egyszerűen csak éretlenebb, tapasztalatlanabb még.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!