Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért viselkedik így a fiú?

Miért viselkedik így a fiú?

Figyelt kérdés
Egy fiúval lassan 7 hónapja ismerjük egymást..a buszon figyeltünk fel egymásra, szerintem kölcsönös volt a tetszés, én legalábbis ezt hittem, aztán kialakult egy ilyen netes kapcsolat..én szerettem volna vele randizgatni, többször próbáltam elhívni ide-oda..de ő nem akarta, meg azt mondta csak barátságot akar. Én ezt elfogadtam, volt más pasim, akivel nemrég szakítottunk, de amíg a pasim volt, addig a fiúval természetesen nem beszéltem, meg nem is foglalkoztam vele. Amint vége lett a kapcsolatomnak a srác újra felbukkant, és azóta mindennap rám ír, és keres, de elhívni továbbra sem hív el sehova, de a témák, amikről beszélünk, azok nem csupán baráti jellegűek..Nekem már kezd elegem lenni ebből az egészből, de nem akarok bunkó lenni vele. Csak nem igen értem, hogy ha nem kellek neki, mint barátnő, akkor minek nem hagy békén...Vagyis minek csinálja ezt egy pasi szerintetek? Meg minek küldözget magáról képeket? Én ezt komolyan mondom nem értem..:(

2014. okt. 12. 17:15
1 2 3
 1/23 anonim válasza:

Fiú lány barátságról hallottál már? Régen tetszett egy lány, nem nyitottam eltávolodtunk és nem lett semmi (4 éve volt kb.) nyáron rám írt, majd én írtam rá 1 hónappal később és elkezdtünk sokat beszélgetni. Ki alakult egy bátyó-húg kapcsolat. Imádom azt a csajt de csak mint barát. Ezzel ő is tisztában van és minden szuper :)

Am 3 ilyen lány barátom van. Én is így tekintek rájuk mint barát és ők is rám :)Nem kell mindig párkapcsolatokban gondolkodni :)

18/F

2014. okt. 12. 22:25
 2/23 A kérdező kommentje:

Hát jó, de itt nem szimpla barátságról van szó..vagyis persze, elhiszem, hogy működhet valakivel..aki iránt nem vonzódsz fizikailag egyáltalán..de itt nem ez van..:/

Meg azt mondjuk én nem tartom jónak, ha mondjuk tudod h. valakinek tetszel, v. szeret, de neked meg ő mondjuk nem kell..én akkor biztos nem barátkoznék azzal az emberrel, mert nem akarnám, hogy szenvedjen..De lehet csak én vagyok ilyen..:(

2014. okt. 13. 18:29
 3/23 anonim válasza:

Megértem amit gondolsz és igazad is van.

Én per pill most szeretek egy lányt. Engem ő teljesen elvarázsolt. A dolgok nem úgy alakultak mint, ahogy azt én szerettem volna. Azt kérte, hogy hagyjam egy időre őt. Ez 1 hónapja volt. A lány volt a hibás mindenben (vagyis mindenki ezt mondja, én nem tudom...) de ha engem mint barát újra kedvelne akkor én már nagyon boldog lennék :)

2014. okt. 13. 23:34
 4/23 anonim válasza:
Mondjuk az tény, hogy nekem elégé érdekes felfogásom van egy párkapcsolatról amiben semmi rossz dolog nincs de eddig a legtöbb ember furcsának találtam :)
2014. okt. 14. 10:22
 5/23 A kérdező kommentje:
Nekem csak az a bajom ezzel az egésszel, hogy én vagyok a szenvedő fél..:/ Tudom, hogy el kéne küldenem, mert ő nem úgy szeret engem, mint én őt - nem szerelemmel, hanem csak barátilag - de nem tudom ezt megtenni..Csak szenvedek tőle..Jól esik, hogy mindig ő keres, meg hogy érdeklődik, de az nagyon rossz, hogy ez csak ennyi..És sajnos nem mindig kapcsol és mond olyan dolgokat másokról, amit nekem rossz hallgatni, mert többet érzek iránta, és nem mindig tudok semleges lenni..Néha már nagyon szeretném ha ennek vége lenne..de az is rossz lenne, ha nem tudnám mi van vele..Csak hát ezt a végtelenségig nem tudja elviselni az ember..És én nem tudok a csak barátsággal megelégedni..:( A mi esetünket meg még bonyolítja egy kis korkülönbség is az én javamra sajnos..:(
2014. okt. 14. 18:48
 6/23 anonim válasza:
Akkor szerintem próbáld meg azt, hogy egyre kevesebbszer írsz vissza. Mármint mondjuk 2-3 héten keresztül nem naponta hanem 2 naponta beszélgetsz velem majd ezt emeled még 1-2 nappal és megint és megint és a végén vagy nem beszélgetsz már vele, vagy nagyon ritkán mondjuk heti 1x. És ezalatt is próbáld lekötni a figyelmedet másra. Pl.: suli/munka, hobby, sport (az am nekem nagyon sokat segített, ajánlom neked is), zene vagy valami hasonló :)
2014. okt. 16. 09:49
 7/23 A kérdező kommentje:
Nem tudom..az a baj, hogy nem tudok bunkó lenni, ha rám ír, akkor válaszolok..:( Márpedig ő majdnem minden nap ír..Van, amikor többször is..:) Nagyon nehéz úgy leszoktatni magam róla, hogy közben alig várom, hogy beszéljünk..:/
2014. okt. 16. 18:00
 8/23 anonim válasza:
És azt már próbáltad, hogy elmondod neki, hogy pontosan mit érzel? Lehet, hogy tudja vagy sejti, hogy mit érzel de 100%-ban tisztában van vele? Hátha akkor ő is megértené, hogy mi is van itt pontosan...
2014. okt. 16. 20:00
 9/23 anonim ***** válasza:

Szerintem beszélj vele őszintén és kérdezd meg, hogy miért ilyen veled/ hogyan viszonyul hozzád. De mindenképp be kéne vallanod az érzéseidet neki, mert így csak szenvedsz és nem tudsz belőle kikászálódni. Ha elmondod, vagy összejöttök és minden happy lesz, vagy megszakad a kapcsolat (ha nem akarsz a barátja maradni, ami érthető), de egy próbát mindenképp megér! És legalább megkönnyebbülsz, hogy tudja, mit érzel iránta és tudod a választ is biztosra. :) Tehát mindenképp jobban jársz a jelenlegi helyzetednél...

Ráadásul az is lehet ám egyébként, hogy nem merne lépni, mert te vagy az idősebb! Vagy egyszerűen csak éretlenebb, tapasztalatlanabb még.

2014. okt. 16. 20:09
 10/23 A kérdező kommentje:
Az a helyzet, hogy én már korábban beszéltem neki az érzéseimről, talán túl korán is..:(..de ő nem tudott, vagy nem akart nyilatkozni akkor..egyszer írt egy teljesen összefüggéstelen szavakból álló üzenetet részegen..és kb. ennyi..és még az elején megbeszéltük, hogy ő a korkülönbség miatt nem tudja elképzelni a kapcsolatot..és ezért csak barátságot akar..Ebbe én beletörődtem nagy nehezen..és volt egy majdnem két hónapos szünet is, amikor nekem volt egy pasim, akkor egyáltalán nem beszéltünk. A pasis ügy óta sokkal kedvesebb, és azóta folyton ő keres..Nem merek a még mindig meglevő érzéseimről beszélni, talán mert félek, hogy akkor megint elveszítem..mert abban a pár hónapban, amikor nem kommunikáltunk rettentően hiányzott..Nagyon rossz volt, hogy nem beszélhetek vele..De ez a helyzet is rossz..És azt is tudom, hogy nincs másik lány a képben, mert elég őszinte hozzám, legalábbis úgy érzem, elmondaná, ha lenne..Szóval egyszerűen nem tudom mit tegyek. Elveszteni nem akarom, de ezt a helyzetet meg már nem bírom. De ha felhoznám a témát, akkor tudom, hogy nem tudna mit reagálni, mert eddig még mindig amikor ez szóba került, akkor képtelen volt érdemben reagálni. Nagyon szűkszavú, magába forduló, zárkózott fiúról van szó..aki tudom, hogy eszméletlenül erőlködik sokszor, hogy kommunikáljunk, mert neki nem megy ez olyan könnyen, mint nekem..:( Szóval tök fura, mert érzem egyrészről a ragaszkodást, meg törődést, érdeklődést, de az meg tök rossz, hogy találkozni nem akar..:/..Én is gondoltam már a tapasztalatlanságra, mert ezt mondta is, meg önbizalomhiányra, mert folyton megerősítést is vár tőlem, gondolom ezért küldi a képeket magáról..és amúgy tök fura, hogy egy nagyon jó alakú, sportos, kifejezetten helyes, szép arcú srácról van szó, akinek a fellépése amúgy magabiztos volt, vagyis én annak hittem..:/ Áh, egyszerűen tanácstalan vagyok..:(
2014. okt. 16. 22:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!