Egy fiúval lassan 7 hónapja ismerjük egymást..a buszon figyeltünk fel egymásra, szerintem kölcsönös volt a tetszés, én legalábbis ezt hittem, aztán kialakult egy ilyen netes kapcsolat..én szerettem volna vele randizgatni, többször próbáltam elhívni ide-oda..de ő nem akarta, meg azt mondta csak barátságot akar. Én ezt elfogadtam, volt más pasim, akivel nemrég szakítottunk, de amíg a pasim volt, addig a fiúval természetesen nem beszéltem, meg nem is foglalkoztam vele. Amint vége lett a kapcsolatomnak a srác újra felbukkant, és azóta mindennap rám ír, és keres, de elhívni továbbra sem hív el sehova, de a témák, amikről beszélünk, azok nem csupán baráti jellegűek..Nekem már kezd elegem lenni ebből az egészből, de nem akarok bunkó lenni vele. Csak nem igen értem, hogy ha nem kellek neki, mint barátnő, akkor minek nem hagy békén...Vagyis minek csinálja ezt egy pasi szerintetek? Meg minek küldözget magáról képeket? Én ezt komolyan mondom nem értem..:(
Én úgy gondolom, hogy tedd mérlegre a 2 érzést. Egyik oldalon az, hogy mi van most a másikra meg azt, hogy mi lenne ha nem beszélnél vele. Melyik az az érzés amelyikben rosszabbul érzed/éreznéd magad. ÉS tedd az ellenkezőjét. Ha neked rosszabb lenne az, hogy minden marad ilyen akkor újra beszélgess el vele az érzéseidről. De ha meg az lenne a rosszabb, hogy nem beszélsz vele akkor meg maradjon minden így és várj valami valamikor biztos fog történni.
Am szerintem azok után amit leírtál a fiú sem csak barátságot érez irántad csak éppen az önbizalom hiány miatt nem lép. Kornak, magasságnak és minden másnak nincs szerep ebben. Ez csak arról szol, hogy ő fel meri-e vállalni amit érez. Ebben neked kéne neki segíteni, hogy magabiztosabb legyen. Egy lány/csaj csodákra képes :D Nekem 1 is vissza adta az önbizalmamat (az más más kérdés, hogy utána el is vette XD )
2014. okt. 17. 00:13
12/23 A kérdező kommentje:
Köszi! :) Megpróbálom megfogadni a tanácsokat! :)
2014. okt. 17. 20:01
13/23 anonim válasza:
És hogy döntöttél végül? :) Mi jó dolog történt? :)
2014. okt. 20. 13:07
14/23 A kérdező kommentje:
Hát úgy döntöttem, hogy maradjon minden úgy, ahogy van..:(..de azért tegnap sikerült behisztiznie..:( most békültünk ki..nem tudom mi lesz ebből..:/
De az biztos, hogy nekem sokkal rosszabb lenne, ha nem tudnám, hogy mi van vele..:)
2014. okt. 20. 19:04
15/23 anonim válasza:
Na akkor te is jól jártál, üdv a klubban :D Lány aki nekem tetszik, közeledett magához utána meg eltaszított majd ezt még egyszer megcsinálta de utána már nem engedett vissza. Most akartam vele a dolgokat megbeszélni erre majdnem hogy elküldött a p*csába... Amilyen kedves volt velem akkor olyan bunkó lett most velem :( Majd megkaptam, milyen rossz vagyok... Többen mondták, hogy ezt nem érdemeltem volna meg. Majd holnap kiderül mi lesz. Bevallom neki mindet és várom a folytatást :) Egyenlőre utál, remélem legalább ismerősnek elfogad majd :'(
2014. okt. 20. 21:15
16/23 anonim válasza:
*közel engedett magához
2014. okt. 20. 21:16
17/23 A kérdező kommentje:
:( Sajnálom..Hát nálunk meg amiatt volt a cirkusz, hogy ő ugye elmond nekem mindent..volt egy buliban, és elmondta mik történtek ott, és persze utána szépített, hogy csak viccelt stb..de addigra én már kiakadtam, és hát megsértődtem..(de ez nálam mindig kb. 5 percig tart és hamar meg is bántam, hogy hisztis voltam és elnézést is kértem)..csak addigra már ő is besértődött és másnap estig nem állt velem szóba..Mondjuk a legjobban az bántott engem, hogy ő ugye nem érzékeli, hogy nekem elég rosszul esik, vagy rosszul érint, ha más csajokról beszél nekem..vagy nem érdekli, hogy ezzel engem megbánt..igazából néha azt gondolom direkt csinálja, és én ugye mindig nyelek, de most valahogy nem ment és szóvá tettem, hogy ez engem nem érdekel..és persze nem mindig tudok uralkodni magamon sajnos..:( Kibékültünk, de nekem most ez az egész elég rosszul esett, mert úgy érzem, hogy jogosan sértődtem meg, ő viszont nem tudom minek duzzogott egy napig a semmiért.. :/ Hát nem igazán tudom mit gondoljak..:(
2014. okt. 21. 18:56
18/23 anonim válasza:
Am a csajtól megkaptam, hogy igazából mindig is irritáltam őt... Még az a jó hogy hazudik (ez hosszú történet de nem alaptalanul mondom ezt...)
Ezt megértem, hogy rosszul esik neked. De pl. gondolj arra, hogy neki ez most jó volt és boldog volt. Én is átéltem ezt (kicsit máshogy de én is) és nekem mindig az lebegett a szemem előtt, hogy ő boldog volt és ha ő boldog akkor én is az vagyok. Nem számít mi az. Neki jó nekem is jó :) Próbálj erre gondolni.
2014. okt. 22. 11:29
19/23 A kérdező kommentje:
:( Én nem tudok ennyire pozitívan állni a dologhoz, sajnos..Talán, mert már túl régóta van ez az egész..Úgy érzem, hogy már így is túl sokat vártam, tettem ezért az emberért, és hogy cserébe alig kaptam valamit..Szeretem én őt, ha nem ez lenne, akkor már régen hagytam volna a fenébe..de mostanra úgy érzem, hogy tényleg elfogyott a türelmem..vagy legalábbis a végét járja. Nem vagyok az a feladós típus, de azt hiszem ezúttal be kéne már látnom, hogy ez az egész részemről csak elpocsékolt energia.Csak ez nem olyan egyszerű..amikor a tények egyértelműek, de a szíved, meg az ellenkezőjét mondja..:( De azért köszi a tippeket..:)
2014. okt. 22. 18:35
20/23 anonim válasza:
Na ja :D Agy az tud mint de a szívnek nem parancsol :D
És akkor mit tervezel most a jövőben? De azért ha esetleg végleg elfogyna a türelmed akkor mond el neki pontosan mit érzel. 1 próbát mindenféle képen megér mert ha nem akkor bánni fogod. Én is csak azért mondtam el a csajnak (hiába volt egyértelmű a helyzet) mert ha nem tettem volna az mindörökké bántam volna.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!