Miért viselkedik így a fiú?
Figyelt kérdés
Egy fiúval lassan 7 hónapja ismerjük egymást..a buszon figyeltünk fel egymásra, szerintem kölcsönös volt a tetszés, én legalábbis ezt hittem, aztán kialakult egy ilyen netes kapcsolat..én szerettem volna vele randizgatni, többször próbáltam elhívni ide-oda..de ő nem akarta, meg azt mondta csak barátságot akar. Én ezt elfogadtam, volt más pasim, akivel nemrég szakítottunk, de amíg a pasim volt, addig a fiúval természetesen nem beszéltem, meg nem is foglalkoztam vele. Amint vége lett a kapcsolatomnak a srác újra felbukkant, és azóta mindennap rám ír, és keres, de elhívni továbbra sem hív el sehova, de a témák, amikről beszélünk, azok nem csupán baráti jellegűek..Nekem már kezd elegem lenni ebből az egészből, de nem akarok bunkó lenni vele. Csak nem igen értem, hogy ha nem kellek neki, mint barátnő, akkor minek nem hagy békén...Vagyis minek csinálja ezt egy pasi szerintetek? Meg minek küldözget magáról képeket? Én ezt komolyan mondom nem értem..:(2014. okt. 12. 17:15
21/23 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom..már elmondtam neki egyszer, sőt ha úgy vesszük kétszer..de semmi értelme nem volt. :( Nem is válaszolt arra a levélre, és semmit sem mondott az érzéseiről..Persze én megkönnyebbültem akkor tőle..de most minek beszéljek neki megint erről..nem látom értelmét sajnos..Nem tudom, mit csináljak..Még egy darabig várok, hátha lesz valami..ha meg nem, akkor meg kénytelen leszek én lépni, a saját érdekemben, mert ő neki ez így ezek szerint jó..:(
2014. okt. 22. 19:56
22/23 anonim válasza:
Nem tudom mennyire laktok egymástól távol. Ill azóta hányszor találkoztál vele. Szemtől szembe kell, az ellen nincs menekvés. :)
23/23 A kérdező kommentje:
Hát volt már többször szó találkozásról..de neki mindig van kifogása,vagy valami dolga.. én meg meguntam már kérdezgetni..és nyár elején találkoztunk utoljára személyesen..Ami elég régen volt már..:(
Én is a személyes beszélgetés híve vagyok..de nem tudok mit csinálni..:( Csak ezt nem értem minek keres ennyit, van hogy naponta többször, amikor látni sem akar..beszélgetni sem akar személyesen..Nem értem én ezt..:/
2014. okt. 22. 21:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!