Nagyon gáz személyiség lehetek, amiért nincs 1-2 kollégámon kívül több ismerősöm a közösségi platformokon?
Tágabb értelemben véve kb. 50 kollégám van. Ebből kb. 2 közvetlen az ismerősöm.
Meg szoktam nézni, hogy a többiek hogy állnak ezzel? Gyakorlatilag mindenkinek legalább 1-2 tucat kollégája az ismerőse. Közös csapatépítők után persze nő ez a szám. Engem attól a 2 kivételtől eltekintve sose jelöl be senki. Ennyire rossz lehet a személyiségem? Nyilván, ha már ilyen dolgok után kutakodok, de full nem vagyok se egy kirívó ember, se olyan, akinek személyesen nem keresnék a társaságát.
S mi lenne ha te kezdeményeznéd a bejelölést.
De pl én csak azután szoktam embereket bejelölni miután már nem vagyunk kollégák.
Ne vedd így magadra.
Nekem például pont azok a kollégáim nem facebookosak akikkel tényleg jóban vagyok. Vannak kollégáim akikkel felszínes köszönő viszonyban vagyok és like-oljuk egymást Facebookon, mert ők sokat Facebookoznak.
Ettől is függ, hogy mennyit használják a facebookot a többiek.
és, ha bejelölne az egész iroda, mi történne?
te lennél onnantól superman?
azt ugye tudod, hogy minden, amit egy monitoron látsz, az virtuális ürülék?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!