Tartósan dolgoznál olyan munkahelyen ahol látványosan alulfoglalkoztatnának, mert 'csak' és 'megtehetik' objektíven hiába felelne meg szakmailag és személyiség?
Én is ilyenben most.
Kisebb cégnél dolgoztam. Ahol kb en voltam a HR a bérellenörző levonásokat intéző adókat is utaló, felvételiztető, magamnak írtam a munkáltatóit is ha kellett, a PR, a penzugyes az irodavezető, a jogászokkal ugyvédekkel, egységekkel cégekkel kulfoldiekkel is a kapcsolattartó, tolmács, aztán pü-i előadó aki kimutatja a várható bevételeket nyereséget, nyereségadókat..,aztán a számlázó devizában is, es sokszor az infos is.
Megszunt a cég.
Aztán egy bőven nagyobb cég keresett 1 szakterületre munkavállalót..(mint a cégek 90%-a...)
Na mondom, most komolyan ahhoz hogy legyen új állásom 1 szakterületre kell le kell magamat konvertálni és "butuljak le"?
És jelenleg 1 szakterületen vagyok. Mondanom se kell, engedélyekhez vagyok kötve, innovációkat felejtsek is el, minden úgy megy csak, ahogy 10 éve is ment a cégnél, a vezetők nem csapatként működnek együtt, "együtt egyért", hanem nárciként, és azon az 1 szakteruleten lehet csak kibontakozni minél profibbnak lenni, ami ráadásul cégre specializált, tehát piacképesebb se leszek vele. A rendszerünket csak ez a szféra használja, a cégek 90 %-a nem..
Igy fogják fel a hulyék. Viszont vannak dolgok amikkel sokkal gördülékenyebb lenne minden és harmad annyi idő is.
De így is rajta vannak a fejlesztéseken.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!