Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Tartósan dolgoznál olyan...

Tartósan dolgoznál olyan munkahelyen ahol látványosan alulfoglalkoztatnának, mert 'csak' és 'megtehetik' objektíven hiába felelne meg szakmailag és személyiség?

Figyelt kérdés
Természetesen a szaktudás az kell nekik.. alacsony munkabéért és beosztásban.

máj. 27. 21:15
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Bakker ha egy cég pl adminisztrátort keres de te oda jelentkezel diplomával es felvesznek, akkor most ez mi? Alulfoglalkoztatás lenne? Neki admin kell. Azt a helyet betölteni. Ez nem ellened irányul hanem az a pozi üres és ennyi.
máj. 27. 21:18
 2/9 A kérdező kommentje:
És ha a cég eredetileg nem annak vett fel, akkor mi a helyzet?
máj. 27. 21:26
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Én nem.. Nem voltak nagy álmaim, amikor jelentkeztem a munkahelyemre, de azt nem gondoltam, hogy ennyire semmibe leszünk véve, lekezelve. Lejár a szerződésem egy hónap múlva, az újat nem írom alá, elég volt.
máj. 27. 21:30
 4/9 anonim ***** válasza:
Totál ilyen helyzetben vagyok jelenleg...
máj. 27. 22:09
 5/9 anonim ***** válasza:
50%

Én is ilyenben most.

Kisebb cégnél dolgoztam. Ahol kb en voltam a HR a bérellenörző levonásokat intéző adókat is utaló, felvételiztető, magamnak írtam a munkáltatóit is ha kellett, a PR, a penzugyes az irodavezető, a jogászokkal ugyvédekkel, egységekkel cégekkel kulfoldiekkel is a kapcsolattartó, tolmács, aztán pü-i előadó aki kimutatja a várható bevételeket nyereséget, nyereségadókat..,aztán a számlázó devizában is, es sokszor az infos is.

Megszunt a cég.

Aztán egy bőven nagyobb cég keresett 1 szakterületre munkavállalót..(mint a cégek 90%-a...)

Na mondom, most komolyan ahhoz hogy legyen új állásom 1 szakterületre kell le kell magamat konvertálni és "butuljak le"?

És jelenleg 1 szakterületen vagyok. Mondanom se kell, engedélyekhez vagyok kötve, innovációkat felejtsek is el, minden úgy megy csak, ahogy 10 éve is ment a cégnél, a vezetők nem csapatként működnek együtt, "együtt egyért", hanem nárciként, és azon az 1 szakteruleten lehet csak kibontakozni minél profibbnak lenni, ami ráadásul cégre specializált, tehát piacképesebb se leszek vele. A rendszerünket csak ez a szféra használja, a cégek 90 %-a nem..

máj. 27. 22:52
 6/9 A kérdező kommentje:
Pontosan így vagyok... miután felvettek nem gondoltam volna, hogy ennyire szakmailag semmibe fognak venni, sima adminisztrátor leszek diplomával, mert nekik így kényelmes.
máj. 28. 05:29
 7/9 anonim ***** válasza:
Egy percig se. Nem vagyok nyugdíjas...
máj. 28. 07:12
 8/9 anonim ***** válasza:
60%
Persze, nincs rosszabb egy munkahelyen, mint amikor egy stréber dolgozó folyton belepofázik más munkafeladataiba, hogy mit kellene szerinte máshogy csinálni, miközben esetleg nincs is igaza és teljesen jól működik az adott rendszer egyébként is.
máj. 28. 13:08
 9/9 anonim ***** válasza:

Igy fogják fel a hulyék. Viszont vannak dolgok amikkel sokkal gördülékenyebb lenne minden és harmad annyi idő is.

De így is rajta vannak a fejlesztéseken.

máj. 28. 16:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!