Mit tegyek, ha a felmondási időm alatt a kollégáim/főnököm bosszúból verbális és érzelmi bántalmazásokkal akarnak megtörni?
2 éve dolgozom a cégnél, a közelmúltban átszervezés miatt volt pár jövés-menés és mostanra én lettem a leggyengébb láncszem szakmailag és személyiségileg is. Régebben se éreztem már magamat odavalónak, de mostanra annyira rossz már, hogy 3 napja beadtam a felmondásom.
Azóta folyamatosan masszív bicskanyitogató megjegyzéseket tesznek rám, köpködnek, kutyának néznek, egyértelmű hogy érzelmileg meg akarnak törni amiért otthagyom a céget. És ez egy irodai munka, nem prolikkal dolgozom együtt.
Valamelyik nap a feleségem és gyermekem kontextusában volt egy komoly szexuális jellegű sértegetés (nem írom le) ami miatt a sírógörcs és verekedés között próbáltam egyensúlyozni. Főnököm szintén vegzál, irreálisan dobálja nekem a feladatokat, felmondásom óta drasztikusan többet mint a többieknek. Szabadságom már nincs szóval nem tudok semmit kivenni, tb pedig nem játszik meg semmi bajom úgyse írna ki a háziorvos 1 hónapra.
De ezt ép ésszel nem tudom felfogni, azt se, hogy bírom még ki a maradék 27 napot.
Ti mit tennétek most a helyemben, hogy ne szenvedjek ennyit?
betegállomány. bennem fel se merült hogy 1 napra is bemenjek a felmondási idő alatt. A 30 napból 8 időarányos szabival telt, a töb bi meg TP.
ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!