Mit tegyek, ha a felmondási időm alatt a kollégáim/főnököm bosszúból verbális és érzelmi bántalmazásokkal akarnak megtörni?
2 éve dolgozom a cégnél, a közelmúltban átszervezés miatt volt pár jövés-menés és mostanra én lettem a leggyengébb láncszem szakmailag és személyiségileg is. Régebben se éreztem már magamat odavalónak, de mostanra annyira rossz már, hogy 3 napja beadtam a felmondásom.
Azóta folyamatosan masszív bicskanyitogató megjegyzéseket tesznek rám, köpködnek, kutyának néznek, egyértelmű hogy érzelmileg meg akarnak törni amiért otthagyom a céget. És ez egy irodai munka, nem prolikkal dolgozom együtt.
Valamelyik nap a feleségem és gyermekem kontextusában volt egy komoly szexuális jellegű sértegetés (nem írom le) ami miatt a sírógörcs és verekedés között próbáltam egyensúlyozni. Főnököm szintén vegzál, irreálisan dobálja nekem a feladatokat, felmondásom óta drasztikusan többet mint a többieknek. Szabadságom már nincs szóval nem tudok semmit kivenni, tb pedig nem játszik meg semmi bajom úgyse írna ki a háziorvos 1 hónapra.
De ezt ép ésszel nem tudom felfogni, azt se, hogy bírom még ki a maradék 27 napot.
Ti mit tennétek most a helyemben, hogy ne szenvedjek ennyit?
#10: Ha nem megyek be, fegyelmivel kirúgnak aminek az indoklását a rózsaszín munkakönyvembe (amit a következő helyen le kell adnom, hogy igazoljam hol dolgoztam a CV-m szerint) pedig beírják és kívánhatsz utána sok szerencsét, hogy valaki így vegyen fel...
Vagy ezt mégis hogy értetted?
Velem is kb ugyanez volt nyáron.
Én majdnem 2 hónapig táppénzen voltam, mivel nekem több hónap volt a felmondási időm.
Épp ésszel nem lehet kibírni ha terrorizálnak.
"Ha nem megyek be, fegyelmivel kirúgnak aminek az indoklását a rózsaszín munkakönyvembe (amit a következő helyen le kell adnom, hogy igazoljam hol dolgoztam a CV-m szerint) pedig beírják és kívánhatsz utána sok szerencsét, hogy valaki így vegyen fel"
1, a rózsaszín kiskönyv nem munkakönyv, TB kiskönyv
2, nem fogják beleírni az indoklást, max, hogy igazolatlan hiányzás november 32-33-án
3, nem kötelező leadnod, azt mondod elhagytad, elveszett a postán, megette a kutya és kifognak neked állítani egy újat.
#16:
"3, nem kötelező leadnod, azt mondod elhagytad, elveszett a postán, megette a kutya és kifognak neked állítani egy újat."
----------------------------
És akkor az ott dolgozott éveket hogy tagadom le? Mit fogok mondani a következő melóhelyen? Hogy 2 évig vakartam a pö***m otthon a TV előtt?
Vagy ilyenkor mit érdemes kamuzni? (mert nyilván azt kell majd ha nem akarok naplopónak tűnni)
"És akkor az ott dolgozott éveket hogy tagadom le?"
Miért kéne letagadni? A kérdező problémája ezzel kapcsolatban a munkaviszony megszűnésének módja, nem a ledolgozott évek száma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!