Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Van joga a főnökömnek hívogatn...

Van joga a főnökömnek hívogatnia,amikor szabadságon vagyok? Ti fel szoktátok venni?

Figyelt kérdés
Nagyon unom már,hogy pl ja elmegyek egy hét szabira, előre bejelentem (kb 2hét), meg van oldva a helyettesítés,minden,szóval semmi lényeges,csak felhív és amikor mondom,hogy szabin vagyok,"jajj bocsi elfelejtettem" és elkezdi fújni,hogy majd ha visszamegyek ez meg az... De ha ő megy szabira,kijelenti,hogy senki ne zaklassa,habár őt munkaidőben sem lehet elérni!
okt. 3. 12:36
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Nálam ezzel csúnyán visszaéltek, e-mailekkel bombáztak a magán e-mailcímemen miután a cégest nyilván nem néztem, akkor jöttem rá, hogy amúgy le is tilthatom az értesítéseket a francba, mikor egy szép helyen kirándulva már összerándultam, mikor rezgett a telefon a zsebemben. Sokszor hívogattak random hülyeségekkel munkaidőn kívül, mert ők épp akkor értek rá (én gyakran éjszakásban csinálom, szóval én nagyon nem örülök egy ilyen hívásnak délelőtt 11-kor), úgyhogy most már amint kiléptem az ajtón, átállítom ne zavarjanak módba, ami alól beállítottam kivételnek a közvetlen családot meg pár barátot.

Volt, hogy szóvá tették, akkor én is szóvá tettem, hogy milyen hatással volt az életminőségemre az, hogy úgy éreztem, 24 órában szolgálatban állok, és hogy maguknak köszönhetik, hogy most már ha élet-halál kérdése valami, akkor sem fognak hozzám eljutni, mert eljátszották ezt azzal, hogy csip-csup baromságokkal zaklattak, meg volt különösen egy ember, aki power tripnek használta ezt, hogy márpedig őszentségének még aznap válaszolni kell az e-mailjére. Én nem tettem, nem lett belőle semmi. Később a sok panasz miatt lefokozták, aztán felmondott.

okt. 4. 16:48
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem szoktam felvenni. Volt, hogy nyaraláson voltam, és épp hegyet másztam, akkor csörgött a telefon. Na, mondom a fa szom se veszi fel. Ezt eljátszottam párszor, és azóta nagyjából szabin békén hagy.
okt. 8. 07:46
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!