Van joga a főnökömnek hívogatnia,amikor szabadságon vagyok? Ti fel szoktátok venni?
Nálam ezzel csúnyán visszaéltek, e-mailekkel bombáztak a magán e-mailcímemen miután a cégest nyilván nem néztem, akkor jöttem rá, hogy amúgy le is tilthatom az értesítéseket a francba, mikor egy szép helyen kirándulva már összerándultam, mikor rezgett a telefon a zsebemben. Sokszor hívogattak random hülyeségekkel munkaidőn kívül, mert ők épp akkor értek rá (én gyakran éjszakásban csinálom, szóval én nagyon nem örülök egy ilyen hívásnak délelőtt 11-kor), úgyhogy most már amint kiléptem az ajtón, átállítom ne zavarjanak módba, ami alól beállítottam kivételnek a közvetlen családot meg pár barátot.
Volt, hogy szóvá tették, akkor én is szóvá tettem, hogy milyen hatással volt az életminőségemre az, hogy úgy éreztem, 24 órában szolgálatban állok, és hogy maguknak köszönhetik, hogy most már ha élet-halál kérdése valami, akkor sem fognak hozzám eljutni, mert eljátszották ezt azzal, hogy csip-csup baromságokkal zaklattak, meg volt különösen egy ember, aki power tripnek használta ezt, hogy márpedig őszentségének még aznap válaszolni kell az e-mailjére. Én nem tettem, nem lett belőle semmi. Később a sok panasz miatt lefokozták, aztán felmondott.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!