Van joga a főnökömnek hívogatnia,amikor szabadságon
vagyok? Ti fel szoktátok venni?
Figyelt kérdés
Nagyon unom már,hogy pl ja elmegyek egy hét szabira, előre bejelentem (kb 2hét), meg van oldva a helyettesítés,minden,szóval semmi lényeges,csak felhív és amikor mondom,hogy szabin vagyok,"jajj bocsi elfelejtettem" és elkezdi fújni,hogy majd ha visszamegyek ez meg az... De ha ő megy szabira,kijelenti,hogy senki ne zaklassa,habár őt munkaidőben sem lehet elérni!
Gondolom, hogy a család/ismerősök nevét úgyis kiírja, ha ők hívnának, szóval másét meg ignoráld, aztán kész!
okt. 3. 12:45
2/12 anonim válasza:
Van céges telefonod?
A magán számodon senkit nem kell felvenni.
okt. 3. 12:45
3/12 Katona Dius válasza:
Dettó ugyanez nálam is. Én ezt megelégeltem, ha szabin vagyok nem veszem fel senkinek a munkahelyen már. Még nem panaszkodtak eddig. Valahogy megoldják. Eddig egyetlen egyszer tette szóvá főni, hogy nem tudott elérni (akkor nem szabin voltam, csak már lejárt a munkaidő vagy 4 órája), akkor mondtam, hogy ha én tiszteletben tudom tartani, hogy valaki munkaidő kívül/szabin/betegszabin van, akkor elvárom mástól is.
okt. 3. 12:49
4/12 anonim válasza:
Dehogy venném fel. :D
okt. 3. 12:50
5/12 anonim válasza:
Én felveszem.
Ha feladatot akar adni, akkor megmondom, hogy írja meg levélben, és nyilván akkor teljesítem, ha visszamentem. Meg is köszönöm, hogy előre szólt.
Ha pedig nem érek rá, akkor elköszönök és leteszem.
okt. 3. 12:54
6/12 anonim válasza:
Nincs joga. Ne vedd ,fel tiltsd le.
okt. 3. 13:06
7/12 anonim válasza:
Én felvenném, mert 5 év alatt még sosem éltek vissza ezzel. Nem érzem szükségét, hogy fennhangon a képébe vágjam, hogy lejárt a munkaidőm...
okt. 3. 13:37
8/12 anonim válasza:
Felvenném, mert még sose hívtak szabi alatt, szóval ha mégis megtennék, tudnám, hogy tényleg baromi fontos. Ha rendszert csinálnának belőle, akkor viszont sosem venném fel.
okt. 3. 14:02
9/12 anonim válasza:
Engem szokott hívni a főnököm szabadság alatt, de annak nyomós oka szokott lenni, - például változik a munkabeosztásom idő közben és nemigen van más módon ideje, alkalma közölni ezt velem. A létszám problémák megoldása viszont az ő felelőssége, tehát nem bízhatja a nyugati szélre a megoldásukat!
Nem haragszom rá!
A. Telefonközelben vagyok és azonnal megbeszéljük, hogy mi a balhé!
B. Nem vagyok telefonközelben, visszahívom, megköszöni a visszahívást és beszélünk!
okt. 3. 14:48
10/12 anonim válasza:
Voltam olyan cégnél ahol rendszeresen munkaidőn kívül hívogattak. Az utolsó olyan volt, hogy a gyárkapuban találkoztam azzal aki fél óra múlva hívott, nem vettem fel, másnap reggel 6 órakor írt, 8 óra után számonkérte hogy nem kapott választ és a vezetők neki adtak igazat. Itt telt be a 🥤.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!