Szabadság után felmondani nem ciki?
Több mint 2 éve dolgozom a cégnél, de pár hónapja keresgélek új munkahely iránt, nem érzem jól magam, toxikus a légkör, a vezetőség, kizsigerelés, úgy érzem kiégtem...
Most töltöm a második 1 hetes szabadságomat, ez idő alatt találtam egy másik munkát, amire be is hívtak interjúztatni, valószínűleg meg is fogom kapni. Szerintetek ahogy visszamegyek a szabadságomról rögtön közöljem be hogy szeretném a felmondásomat kérni? vagy várjak azért egy pár napig? nem lesz olyan ciki.. eddig nagyon lojális voltam ott a cégvezetővel mindenkivel, de sok emberrel beszéltem, hogy ezen ne agyaljak, nyugodtan üljek le beszéljen meg a főnökkel.
Hogy kezdjem a felmondásomat? Nem szeretnék haraggal rossz szájizzel elmenni, de muszáj, jobb lehetőséget kaptam, abból a szempontból hogy a légkör munkaidő barátibb...
Ha te mész be mondjuk ma délelőtt, és ők nem tudnak róla, jobb ha 2 példány nálad van.
A többit a munkahely kiállítja ami nem abban a percben lesz azért max visszamész, amit még a bérszámfejtő elszámol
Lényegtelen..... A kb
Miért mész el...azért mert így döntöttem
Hova...arról nem beszélnék..
Köszi hogy itt lehettem, de muszáj váltanom..
Talán mond 30 napot.
A kilépő papírjaidat utolsó munkanapod után legkésőbb 5 nappal meg kell kapnod.
Én azt mondom szuperjó h lehet mindent online, de legyenek ilyenek a kezemben.
Sok sikert.
Jó esetben...és ha emelnénk meg tudunk egyezni? Köszönöm de nem. Sziasztok!!!!!
Nem volt gond, azt mondta megbeszéljük.... Mert hogy januárba tudna csak embert szerezni
... De nyilván addig nem akarnék maradni...
30 nap felmondási idő.
30 napnál többet is mondhat?
Mondta az új munkahelyen a főnök megvárnak, de en nem akarok januárig várni
Nem mondhat. De remélem úgy csináltad, hogy 2 példányban kinyomtattad, az egyiket aláírattad velük és az nálad maradt. Nehogy végül kitalálják majd, hogy nem akkortól indul a 30 nap, amikor szóban jelezted.
Jellemző, hogy mindig arra hivatkoznak, hogy csak később tudnak új embert szerezni, de mégsem jutnak el odáig, hogy a meglévőkkel foglalkozzanak, és akkor senki nem akarna elmenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!