Letagadjam az önéletrajzomba, hogy van diplomám?
Nincs értelme letagadni.
Úgyis kiderül illetve ha hazudsz, az még rosszabb, meg nem azért küzdöttél...
Egyetértek a fentiekkel!
Minél okosabb egy munkavállaló, annál veszélyesebb és hátrányosabb a "bioszférában". Pláne ha még törvénytelenségek is vannak a cégnél, de elég az is, ha bekerülsz aluliskolázott kollégák közé és ők majd szétszednek meg meglopnak, kiközösítenek, kigúnyolnak.
https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__egyeb-kerdesek__1281..
Tessék, mai darab. Lángosozóba nem vették fel a diplomást.
Volt már velem olyan, hogy nem vettek fel és/vagy magasabb fizetést mondtak, mint én, mert vannak skilljeim, amiket nem tagadok le, de mást sem. (persze fordítva is sokfélén)
Olyan is volt, hogy egy ideig csak kb ittam-buliztam, meg vertem a ...omat, bár ezt nem pont így szó szerint említettem. Összevágott extől és egy munkahelytől való kilépés. Meg regenerálódni kellett, nem úgy járva, mint néhány ott dolgozó, akikből pár már a föld alatt van, ahogy szrráhajtották magukat.
Nálam pedig van 4 év üresség, ami alatt szintén tanulhattam volna. Ha kényelmetlen vagy ciki, akkor "kerestem az utamat" vagy "nehezen találtam az utamat". Ez nem gáz.
De elmondanám, hogy egyszer rólam Tesco valahonnan tudta a bizonyítványomat a letagadás ellenére és nagyon hideget kaptam a fejemre. Pedig akkor még Face sem volt és sehol nem voltak kint az adataim. Állítólag létezik egy adatbázis mindenkiről. Erre is fel kell készülni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!