Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Ha felvesznek egy munkahelyre,...

Ha felvesznek egy munkahelyre, de én pályázok tovább, akkor ez rosszul fog kinézni az önéletrajzomban?

Figyelt kérdés
Kifejtem. Tehát, ha van egy cég, ahol nagyon szeretnék dolgozni, de viszonylag nehéz bekerülni, ezért megpályázok más állásokat is más cégeknél és egy ilyenhez felvételt nyerek és a próbaidő alatt, esetleg a lejártát követően is pályázok arra a helyre, ahova szeretnék bekerülni és tegyük fel, hogy sikerülne, akkor rosszul mutatna az önéletrajzomban, hogy csak x hónapot dolgoztam az adott helyen? Ezt csak azét kérdezem, mert azt hallottam, hogy kezdőként érdemes 1-3 évet kibírni az első munkahelyen. Várom a tapasztalatokat!

jún. 14. 22:05
 1/5 anonim ***** válasza:
Maradjál ott, ahol vagy. Én pl egyszer önszántamból váltottam, mert ott nyíltan ge_ _ volt a főnök, föl is vettek egy következő helyre, de ott meg a hátam mögött áskálódott valaki; a közvetlen főnökünk sem értette, mi történik, rögtön a főbb főnökségnek kezdett fikázódni rólam, aki megbízta a mi cégünket, amelyikben ő is volt. Szóval még a közvetlen főnököt is megkerülte, ő sem értette, el kezdte kiadni a szabadnapjaimat, hogy ne kelljen elküldenie, aztán ő maga jött el hozzám ekkor személyesen,és akkor mondta, hogy ne keressek benne értelmet, ebben a szituban, mert ha ő nem talált, én se fogok. Neki se mondtak semmit, hogy bármit rosszul csinálnék, csak annyit tudott, hogy 1-már az elejétől is kérték,hogy cseréljen le, de indok az nem volt rá; meg mégegy, hogy a mi alsóbb cégünkből az egyik tag, akit konkrétan meg is nevezett nekem, már rögtön az első nap mondott egy olyan mondatot, hogy 'én nem leszek jó oda'. Tehát akkor ezalatt nem ezt kellett volna értelmezni, hogy 'azért nézzük meg, majd hátha beletanul,de én szkeptikus vagyok egyelőre ezzel kapcsolatban', vagy ilyen jószándékú bármit, hanem, hogy 'Én mindent meg fogok tenni azért, hogy innen őt eltávolítsam'. Gondolom nem talált elég jó csajnak. A közvetlen főnök ő meg amúgy a vezetőségtől nem akart kérdezősködni, mert azt mondta, 'azért nekem (őneki) is mégiscsak a főnökeim', nem akarta, hogy úgy tűnjön, hogy akadékoskodik, hogy kérdőrevonja/számonkéri őket, hogy megkérdőjelezi a döntésüket.
jún. 15. 00:03
 2/5 anonim ***** válasza:
*A kövi helynél tehát a főnök jó volt, korrekt volt, zseniális volt.
jún. 15. 00:05
 3/5 anonim ***** válasza:
*értelmezni helyett érteni, elsőre írtam jól, aztán átírtam, csak nem olvastam el újra az egész mondatot
jún. 15. 00:09
 4/5 anonim ***** válasza:
91%
Ha csak rövid ideig dolgoztál valahol, nem éveket, akkor nem is muszáj beírnod az önéletrajzba.
jún. 15. 06:16
 5/5 A kérdező kommentje:
A jelentkezéskor van vonatkozó kérdés, hogy jelenleg dolgozok-e és ha igen, hol.
jún. 15. 11:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!