A munkaügyi központtól kaptam egy levelet, hogy e-mailben
küldjem el az önéletrajzomat egy munkahelyre. Honnan
fogják tudni hogy elküldtem?
nem, elmondod, a legközelebbi jelenéskor a munkaügyiben, hogy elküldted - és jó mai szokás szerint egyáltalán nem reagált a munkáltató rá:D
2016. aug. 24. 14:57
1, küldhettél volna másolatot a mügyinek.
2. kérsz visszaigazolást és azt küldöd el a mügyinek
tovább is van, mondjam még?
2016. aug. 24. 14:58
3/10 A kérdező kommentje:
A munkaügy el se kérte az e-mail címem.
Az ügyintéző pedig mondta hogy felírja majd nekem a saját e-mail címét, azóta is írja... Mondjam még?
Nem fognak kivégezni, tedd az #1-szerint. És keresgélj állást, drukkolok, hogy sikerüljön!
2016. aug. 24. 15:07
a te címed minek kellene ahhoz az ügyintézőnek, hogy írj neki? És az összes kirendeltség minden dolgozójáé fent van a neten.
2016. aug. 24. 16:48
6/10 A kérdező kommentje:
Én a Soproni ügyintézők e-mail címeit nem találom. Talán azért kellett volna elkérni az e-mail címem hogy ne ajánlott leveleket küldözgessenek, hanem e-mailt. De ha nekik így olcsóbb...
Közvetítő lapot kaptál?
Én azt kaptam így, hogy küldjem el az önéletrajzom x e-mail címre, és vigyem vissza a kitöltött közvetítő lapot x határidőre. Megírtam a munkahelynek, hogy kaptam közvetítőlapot és megadott határidőre vissza kell vinnem kitöltve, ahonnan természetesen azóta se kaptam választ, pedig 1 hónapja volt, közben a lapot is vissza kellett vinni, szépen ráírtam mikor küldtem az e-mail-t és hogy nem válaszoltak rá, először nézett bambán az ügyintéző, majd elment megkérdezni ilyenkor mi van, végül elfogadták így.
2016. aug. 24. 20:38
8/10 A kérdező kommentje:
Nem küldtek közvetítő lapot, csak annyi állt a levelükben hogy felhívják a figyelmemet az adott állásra és meg volt adva egy telefonszám és e-mail cím. Beszéltem a munkaadóval, mint kiderült olyan végzettség szükséges az álláshoz, ami nekem nincs meg. De megbeszéltem vele hogy az önéletrajzom azért elküldöm, ha már egyszer ezt kérik. Beleírtam a kiskönyvembe hogy jelentkeztem az adott munkahelyre.
ez elég, nem fognak nyomozni, hogy valóban elment az e-mail. A munkaügyiseknek feladatuk ajánlani munkahelyeket, ezért csinálják. De ők nem tudják, hogy az megfelelő-e (végzettség, távolság, és egyéb követelményeknek) ha a munkaadó nem felel, valószínű valami miatt nem jó. Még nem hallottam emberről, aki a munkaügyi által talált volna helyet. Próbálkozz egyénileg és írd be a könyve azokat is. A legsikeresebb, ha ismerősök tudnak helyet, ahol keresnek embert és azokat próbálod meg - mert az ismerősök valamennyire ismernek téged, és azt is tudják, hogy pl. egy könyvtáros nem jó kohásznak.
2016. aug. 25. 07:36
Nálunk nem kell töltögetni a kiskönyvet, arra sem kíváncsi az ügyintéző jelentkeztem-e egyáltalán valahova. Viszont ez a fenyegetéses ajánlat meglepett, hogy törölnek a nyilvántartásból, ha nem viszem vissza a megadott határidőre a kitöltött lapot, amúgy meg egy olyan munkáról küldték ki a közvetítőlapot, amit maga a cég is hirdetett egyéb oldalakon, későbbi határidővel, mint amit nekem a munkaügy szabott.
2016. aug. 25. 11:31
Kapcsolódó kérdések: