Màs is érzi úgy hogy nincs kedve a munkartàrsaival beszélgetni?
Figyelt kérdés
Nem úgy értem hogy egyàltalàn szólni sincs kedve hozzàjuk hanem folyamatosan betàrsulni beszélgetésekbe a nagy semmiröl,hétköznapi dolgokról.okt. 1. 07:34
11/21 A kérdező kommentje:
Nem mondom hogy elutasitoak velem de latszik kik pendulnek jobban egy huron.Egyutt csinaljak a folyamatokat,pedig mindenki foghatna egyet,raallnak bizonyos munkareszre ami szimpatikus nekik a tobbit meg csinalja aki eri.Hibas a vezetoseg hogy nincs meghatarozott munkakor hogy pl.havonta valtjuk ki mit csinal.Ment ez igy parszor de olyan a fonokno leszarja az egeszet ki mit csinal csak legyen megcsinalva.Az se baj ha valaki tobbet nyomja a masik meg lebecel.
okt. 1. 10:18
12/21 anonim válasza:
Ilyen mindenhol van
Egyvalaki tud 10 féle dolgot, masok meg 2-3 félét ugyanannyi penzert
13/21 A kérdező kommentje:
12.pont ez ugyanazert a penzert vagy megkockaztatom azt mondani meg jobbert is
okt. 1. 10:51
14/21 A kérdező kommentje:
Tul jo kozeget gondolom sehol se lehet talalni,de valtanek ha lehetne.Megfelelne olyan hely ahol mindenki a sajat munkajat csinalja,azert szamol el es nincs sok keresztezodes a masik munkajaval mert ebbol alakulnak ki a klikkek,hogy vegezzuk egymasnak a munkat es meg van ki kinek nyalja a segget
okt. 1. 11:06
15/21 anonim válasza:
Gyarban a munkafolyamatok egymas utan jonnek, ha egyik megall, a tobbi is megall
16/21 anonim válasza:
Pacsi: nekem sincs ehhez kedvem, nem is szoktam small talk-ozni, tudják is ezt.
17/21 anonim válasza:
Én egyszer egy nagy pletykás kolléganőtől megkaptam azt a mondatot, hogy nagyon elvagyok a magam kis világában. Fájt neki, hogy velem nem pletykálhat. Nem hatott meg.
18/21 anonim válasza:
Ez azt jelenti hogy szar helyen dolgozunk, vagyis hogy nem a helyunkon vagyunk, vagyis hogy ahol vagyunk, ott kenyszerbol vagyunk
19/21 anonim válasza:
Én már nem, mert azóta léptem onnan és az új helyen nincsenek ilyen problémáim 😊
#17 voltam.
20/21 Katona Dius válasza:
Hát mivel dolgozni megyek és nem bratyizni, így nekem sincs kedvem. Nem mondom, ebédszünetben, vagy cigiszünetben váltunk pár nem munkával kapcsolatos mondatot, meg elbeszélgetünk erről-arról, de munka közben nem akarok ilyenekről beszélni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!