Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Miért tesznek ki folyton...

Miért tesznek ki folyton ennek a traumának ?

Figyelt kérdés

Kulföldön lakom, a munkaügyi központ folyton melókba rak, ami rendben van, habár beteg vagyok, kiderült súlyos adhd m van.

Az utóbbi 2 munkahelyre úgy vettek fel, hogy tudtak erről, betegen vettek fel, hogy kapjanak az államtól pénzt miattam.

A munkam becsülettel végeztem, nem késtem, nem hiányoztam, nem pofaztam, amire megkértek es amire jogom vlt megtenni, megtettem, mert a diagnózisom miatt nem tehetek meg minden mozzanatot.

Ők mondták ezt.

Mert veszélyes lenne a paciensekre pl nem adhatok gyógyszert.

Ennek ellenére h mindent megtettem sőt pénzt is kapnak értem, kirúgnak mindenhonnan 2 hónap után.

Nem értem miert rúgnak ki, nem is mondják meg, csak hogy nem felelek meg stb pedig mindent megteszek es betartok, ez roppant igazságtalan es kegyetlen , egy beteg emberrel így játszani, kirakni mindenhonnan.

Miért tesznek ki ennek a traumának folyton, ígyis hogy tudnak a problémámról es betegként vesznek fel kidobnak ígyis, még pénzért sem kellek nekik! Ez roppant fájdalmas. Kezdenek lekezelően beszélni velem, onnan tudom hogy vége, pedig en kedves vagyok mindenkivel, nem engedem meg magamnak amit ők…

ma 01:37
 1/2 anonim ***** válasza:
Nem lehet hogy csak két hónapig jár a támogatás utánad?
ma 01:40
 2/2 A kérdező kommentje:
Nem. Le volt beszélve egy 9 hónapos szerződés
ma 01:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!