Ez nagy "traumának" számít, vagy csak én fújom föl a dolgot?
Én szívesen beszélgetek veled:)
17/L
Ha sok csalódás ér, normális, hogy néha elkeseredik az ember. De ne add fel! ^_^
Ha ilyen az életed pár év és drogozni fogsz. Hamarosan új iskolába mész, ügyes légy el ne b*szd. Élj igazi eletet, mert bele fogsz orulni a magányba. Még én s voltam soha ijen gáz, ezt látva kell rájönnöm hogy nekem arany életem van. Elég azon ragodnom hogy barátnőm nem lesz soha, de te. Kábítószerfüggő leszel és öngyilkos 16 éves korodra.
16 f
Szia. Nekem is hasonló bajom van. Egy nyáron 3 hónapra bedugtak egy katonai szerű tàborba.... elég nehéz volt elviselnem a lövésgyakorlatot... amikor egy ahoz hasonló hangot meghallok, szószerint " megvàltozok, zizi leszek" (mélyebb lesz a hangom, ideges leszek, és olyan érzésem lenne mintha meg akarnék ölni valakit...)
ilyenkor elmegyek az oszitàrsaim közeléből mert ilyenekkel szivatnak. Nemakarok miattuk bajba kerülni. mert ami a legdurvàbb h élvezik amikor csesztetnek, de mikor elborul az agyam, akkor meg van amelyik fél tőlem... (egéez nap a Skillet Monstert jàtszàk nekem, mert azt àllítjàk h egy dupla személyiségű szörnyeteg vagyok.)
Emiatt 1 igaz baràtom maradt, mert a többi sz**ban hagyott..
kedves kérdező ha valami bànt velem beszélgethetsz. szívesen lehetek barátod :)
Ne add fel!!! Àllj a sarkadra! Ne hagyd hogy eltiporjàk az önbizalmad. Hidd el biztos csak ez egy àtmeneti időszak... lesz olyan idő amikor ràjönnek hogy szükségük van ràd. (mert ha nem akkor pucoljanak meg egy konténer krumplit...)
16/L
Ettől senki sem lesz drogos,ahhoz nagyobb sokk kell egy embernek.
Ez igazából nem trauma mert fel tudod idézni a történteket de azért mégis csak b*szogatnak és ez genyóság.
Állj ki magadért vagy válts iskolát,esetleg eljátszhatod a kettős személyiséget akkor majd megrémülnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!