Màs is érzi úgy hogy nincs kedve a munkartàrsaival beszélgetni?
Persze. Nem kötelező ez.
Ahol kinéznek miatta és nem fogadnak el, az nem a te helyed.
20 éve ezt érzem
Mar kiba***ottul utálok eberek kozott lenni
Van egy masik reszleg csendes emberekkel, de megse engednek át oda ez a legbosszantobb
Pedig ott akarok dolgozni
Nem ilyen kiba**ott idioták kozott
Ferfiak meg a kormanyt szidjak, meg hogy ki mit produkalt a wc-n, meg focicsapatok meg Forma 1 meg koncertek
Meg melyik irodista csajt húznák meg
Tele van mar a f***om az egésszel
#7 Én nem tudom, te hol dolgozol, lehet, hogy egy útmunkás brigád erről beszélget, de nálunk a cégnél egyik téma sem szokott szóba jönni.
6-os voltam.
Na pont ilyen dolgokrol nem szeretek beszelni huzamosabb ideig,foleg hogy ez toltse ki a beszelgetes legnagyobb reszet,errol csevegjunk.Engem ez nem tolt,faraszt.
Hogy mi volt a maratonon,mit csinal a gyerek vagy unoka,a kit mit fozott,milyen uj receptet probalt ki detto nem erdekel bar nagyon szeretek fozni ha ilyesmirol beszelek nem megyek bele minden apro felesleges reszletbe pl.hogy merem ki a lisztet meg melyik etolajat hasznalom,hol veszem,hol a legolcsóbb.A gyerekek ovodai videoi se erdekelnek tulsagosan,ritka az hogy valami erdekeset mutatnak.Az meg hogy hogy festenek az asztal korul ulve nem szorakoztato.Nem beszelve arrol hogy valakik a munkat meg hanyagoljak a traccspartiba meg benne vannak- az ilyenekkel meg vegkepp nincs mirol beszelnem
Gyárba dolgozok
6-8 emberbol 2 no van
Ferfiak kozott foci, forma 1, koncertek, kávé, irodista csajok, mocskos fidesz, ezek a témák mennek
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!