Egy eladónak joga van ahhoz, hogy egy neki nem szimpi vásárlót kiküldjön az üzletből?
Figyelt kérdés
Semmilyen indoklás nem volt. Egyáltalán mik egy vásárló jogai ilyen esetben? Komolyan itt tartunk ebben az országban, hogy szimpátia alapján valakit ki lehet küldeni egy üzletből? Ráadásul nem is a biztonsági őr, hanem az eladó?szept. 26. 18:15
11/42 A kérdező kommentje:
Kérdezte, hogy milyen árucikket keresek, én válaszoltam, ő erre azt válaszolta, hogy inkább máshol keresse, viszontlátásra... kb ez volt, de semmilyen indoklást nem tett hozzá.
szept. 26. 19:27
12/42 A kérdező kommentje:
De amikor kérdezte, mit keresek, már érezhető volt, hogy nem szívesen lát ott. De mondom, semmilyen indoklást nem tett hozzá.
szept. 26. 19:28
13/42 anonim válasza:
"ő erre azt válaszolta, hogy inkább máshol keresse, viszontlátásra.."
Tehát, a keresett termék náluk nem kapható, és ő ennyivel lezárta a témát. Röviden és tömören fogalmazott.
14/42 anonim válasza:
Milyen bolt volt és milyen terméket akartál? Csak mert lehet orbitális baromságnak lehet gondolni. Pl. Horgászboltban vibrátort keresel vagy ilyesmi.
15/42 anonim válasza:
Csak a tulaj tehet ki. Eladonak nincs ehhez jogköre.
16/42 anonim válasza:
Az hogy nem indokolta meg ,nem azt jelenti, hogy nem tettél érte, hogy kiküldjenek. Lehet érezte, hogy ittas vagy, vagy kutyakakába léptél. Vagy a múltkor már balhéztál ott.
17/42 A kérdező kommentje:
Kb két percig voltam az üzletben, mint írtam korábban is, először voltam ott.Nézelődtem.
szept. 26. 20:16
18/42 A kérdező kommentje:
Ezen válaszok alapján, ha egy munkahelyen cikiznek a többiek egy dolgozót ok nélkül, akkor a cikizők oldalára álltok?
szept. 26. 20:18
19/42 anonim válasza:
Na akkor ködösítés okán ez a kérdés is hamvába hótt'.
20/42 anonim válasza:
Ezek szerint a kérdezőn kívül senki nem találkozott még itt bunkó eladóval.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!