Egy eladónak joga van ahhoz, hogy egy neki nem szimpi vásárlót kiküldjön az üzletből?
Figyelt kérdés
Semmilyen indoklás nem volt. Egyáltalán mik egy vásárló jogai ilyen esetben? Komolyan itt tartunk ebben az országban, hogy szimpátia alapján valakit ki lehet küldeni egy üzletből? Ráadásul nem is a biztonsági őr, hanem az eladó?szept. 26. 18:15
1/42 anonim válasza:
Kiküldhet szerintem, ha nem a megfelelő módon viselkedik valaki, zavarja a többi vevőt, esetleg bűzlik, mint a pöcegödör, vagy részeg, esetleg drogos állapotban van, sőt, ha valaki lop, azért már rendőrséget hívnak, utána jön a kitiltás.
2/42 anonim válasza:
Biztosan volt rá valami ok. Csak nem mondod el
3/42 anonim válasza:
Jav..zavarja a többi vásárlót..😅 (kicsit elírtam az előbb)
4/42 A kérdező kommentje:
"Biztosan volt rá valami ok. Csak nem mondod el"
Mint a kérdésben írtam, semmilyen indoklás nem volt, így nyilván nem voltam neki szimpi, azért küldött ki.
szept. 26. 18:24
5/42 anonim válasza:
Indok nélkül, és ellenszenv esetén nem. Illetve megcsinálhatja, csak nem épp jogszerű. Még ha a saját boltjáról is van szó. Jogilag támadható lenne, ha érne az egész annyit. De inkább nem kell vele törődni.
6/42 anonim válasza:
Olyan nincs, hogy nem vagy neki szimpatikus, csak ezért senki nem küld el. Vagy a viselkedésed, vagy a kinézeted vagy egyék hasonló ok az, amiért elküld.
7/42 anonim válasza:
Pontosan hogy zajlott ez? Mert úgy, hogy bementél, nézelődtél, ő meg közölte, hogy Ki innen!, úgy biztos nem! A cigányokat nem szeretik, de őket se rakják ki, csak feltűnően követik.
8/42 anonim válasza:
Mondd el a főnökének, biztos örülni fog neki.
9/42 anonim válasza:
Na igen, persze hogy te vagy a sztoriban az ártatlan bárányka... Csakhogy ha nem csináltál semmit, elég életszerűtlen, hogy csak úgy kiküldjenek.
10/42 A kérdező kommentje:
Pont azért tettem fel a kérdést, mert én se értem, miért szúrt ki engem az eladó.Mit nem lehet ezen érteni?
szept. 26. 19:24
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!