Miért férfi humoristákból van több?
Mintha tényleg úgy tapasztalnám sokkal több, sőt szinte csakis férfi standup-osokkal találkozik az ember minden médiában.Ez persze nem zavar, imádom mindegyiket, ettől függetlenül magyon fogalalkoztat, itt hogyhogy a férfi nem dominál jobban?
Ez miért lehet szerintetek?
A nők kevésbé viccesek lennének? Pedig rengeteg nőnek remek humorérzéke van. Szerintetek?
A nők nem veszik olyan lazán az életet.
Gyereknevelesben is amig a pasi bukfencezik is a gyerekkel meg lövöldözik, a nő inkabb csak rinyál hogy menni furdeni
Nem tudom, miért pontoztak le mindenkit, teljesen irreleváns, ne vegyétek magatokra, mert szerintem minden válasz abszolút felpontozandó.
Köszönöm a linket is, 4es. Tényleg jó látni, hogy azért, hogy nekünk is vannak női humoristáink. :]
Bár még mindig függőben van a kérdés, hogy ennek ellenére mégis a férfiak vannak többen ebben a szakmában.
(Bocsánat, nem tudom miért pontoztak le titeket, mindenki tökre korrekt választ írt, ez most engem is idegesít)
4:
Ugye ezt viccnek szántad?
Kormos Anett kicsit sem vicces, a forgatókörnyvei is borzasztóak. Ráadásul állandóan nyafog, h milyen nehéz nőként érvényesülni, miközben nagy eséllyel azért rakták be, mert kínos volt nekik, h nincs női humorista.
Ráskó Eszter?:DD Dettó. Semmi humora, Benk Dénes-szinten van.
Egyébként csak szólok, hogy a cikk Amy Schumert is említi, aki sokak szerint minden idők egyik legrosszabb amerikai humoristája, szóval borzasztó mérvadó, amit írnak.
Lehet abban is vmi a 3-as írt, de sztem ez főleg genetika. Életemben nem találkoztam igazán humoros nővel, szóval feltételezem, azért kevésbé viccesek, amiért kevésbé intelligensek vagy kreatívak a nők, egyszerűen a legtöbb dologban csak középszerű teljesítményre vagy jóra képesek, az igazán profik általában férfiak.
Rengeteg nagyon humoros nő van a világon szerintem is, most hogy kinek mi a humor, az a saját biznisze, úgy hiszem... De, hogy miért férfi humoristákkal van tele a "piac" arra szerintem nagyon nehéz ébkézláb, magyarázatot adni, legalábbis én így nem jutok semmi konkrétra, bármikor eszembe jut.
Lehet, hogy azért lenne így, mert a férfiak a célközönsége a standupcomedinak? Így a férfi humoristákkal sokkal jobban azonosulnak? De ez is hülyeség, az édesanyám is sokszor hallgatta a rádióban őket, szóval tényleg tanácstalan vagyok... Még mindig. :D
Ennek ellenére kösz a válaszokat és az értékes gondolatokat is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!