Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Miért férfi humoristákból van...

Miért férfi humoristákból van több?

Figyelt kérdés

Mintha tényleg úgy tapasztalnám sokkal több, sőt szinte csakis férfi standup-osokkal találkozik az ember minden médiában.Ez persze nem zavar, imádom mindegyiket, ettől függetlenül magyon fogalalkoztat, itt hogyhogy a férfi nem dominál jobban?

Ez miért lehet szerintetek?

A nők kevésbé viccesek lennének? Pedig rengeteg nőnek remek humorérzéke van. Szerintetek?

szept. 13. 18:28
 1/10 anonim ***** válasza:
35%
Nem kevésbé viccesek a nők, csak kevesebb nő megy humoristának, mint férfi.
szept. 13. 19:59
 2/10 Senior Séf ***** válasza:
59%
Érdekes kérdés, hiszen a beszédkészsége a nőknek fejlettebb.
szept. 13. 20:02
 3/10 anonim ***** válasza:
46%

A nők nem veszik olyan lazán az életet.

Gyereknevelesben is amig a pasi bukfencezik is a gyerekkel meg lövöldözik, a nő inkabb csak rinyál hogy menni furdeni

szept. 13. 20:07
 4/10 anonim ***** válasza:
45%
szept. 13. 20:24
 5/10 anonim ***** válasza:
44%
Miért nem hasznos a 4-esem?🤔Gondoltam, egy ilyen típusú kérdéshez passzentos bekinkelni egy cikket magyar női humoristákról. Ezek szerint tévedtem. Bocsánat az ordenáré OFFolásért!
szept. 14. 07:49
 6/10 A kérdező kommentje:

Nem tudom, miért pontoztak le mindenkit, teljesen irreleváns, ne vegyétek magatokra, mert szerintem minden válasz abszolút felpontozandó.

Köszönöm a linket is, 4es. Tényleg jó látni, hogy azért, hogy nekünk is vannak női humoristáink. :]

Bár még mindig függőben van a kérdés, hogy ennek ellenére mégis a férfiak vannak többen ebben a szakmában.

(Bocsánat, nem tudom miért pontoztak le titeket, mindenki tökre korrekt választ írt, ez most engem is idegesít)

szept. 14. 09:46
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
6: Vannak ilyen trollok, akik permanensen ezt csinálják.
szept. 14. 10:01
 8/10 anonim ***** válasza:

4:

Ugye ezt viccnek szántad?

Kormos Anett kicsit sem vicces, a forgatókörnyvei is borzasztóak. Ráadásul állandóan nyafog, h milyen nehéz nőként érvényesülni, miközben nagy eséllyel azért rakták be, mert kínos volt nekik, h nincs női humorista.

Ráskó Eszter?:DD Dettó. Semmi humora, Benk Dénes-szinten van.

Egyébként csak szólok, hogy a cikk Amy Schumert is említi, aki sokak szerint minden idők egyik legrosszabb amerikai humoristája, szóval borzasztó mérvadó, amit írnak.

Lehet abban is vmi a 3-as írt, de sztem ez főleg genetika. Életemben nem találkoztam igazán humoros nővel, szóval feltételezem, azért kevésbé viccesek, amiért kevésbé intelligensek vagy kreatívak a nők, egyszerűen a legtöbb dologban csak középszerű teljesítményre vagy jóra képesek, az igazán profik általában férfiak.

szept. 22. 18:34
 9/10 anonim ***** válasza:
8: Ez a te személyes véleményed, nem általános tény.
szept. 22. 19:00
 10/10 A kérdező kommentje:

Rengeteg nagyon humoros nő van a világon szerintem is, most hogy kinek mi a humor, az a saját biznisze, úgy hiszem... De, hogy miért férfi humoristákkal van tele a "piac" arra szerintem nagyon nehéz ébkézláb, magyarázatot adni, legalábbis én így nem jutok semmi konkrétra, bármikor eszembe jut.

Lehet, hogy azért lenne így, mert a férfiak a célközönsége a standupcomedinak? Így a férfi humoristákkal sokkal jobban azonosulnak? De ez is hülyeség, az édesanyám is sokszor hallgatta a rádióban őket, szóval tényleg tanácstalan vagyok... Még mindig. :D

Ennek ellenére kösz a válaszokat és az értékes gondolatokat is

szept. 22. 20:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!