Űdv ! Raktár vezetőként dolgozom a jelenlegi munkahelyemen és nem értem azokat az operátor lányokat/nőket/anyákat/asszonyokat, akik gyárakban dolgoznak és valami brutál jól néznek ki miért van ez?
10. Miért is? Hiszem, hogy a jó külső, pont olyan adottság, mint az okos ész. Mindkettő egy fegyver, egy eszköz, ami segít elérni a céljaidat. És mindegy ki mit hazudozik, a cél, mindenki esetében a jobb, minőségibb élet, mint ami jár és ami jut.
Vagy szerinted, egy gyönyörű nő/férfi, ne használja ki a testét? Pl.: Monica Belucci inkább ment volna vissza diplomázni, és lett volna a kismilliodik ügyvéd? Vagy Delon, fejezte volna be a katonai sulit?
Tudom, a te gyereked tökéletes!
De ha a lányod GYÖNYÖRŰ lenne, de buta mint a föld a tanuláshoz, akkor mondanád neki, hogy utasítson vissza egy modell melót, vagy ne gazdag pasival kezdjen, hanem menjen valami érettségit nem igénylő melóra...eladó, őr, takarító? Mondjuk ilyen külsővel? [link] (Nem AI kép. És nem kell a szokásos fikázás, amit itt a Gyakorin minden jó nőre nyom a sok lelakott tojó.)
Annyira azert nem nagy a kereslet hogy minden jol kinezo not eltartson az onlyfans
Arrol nem is beszelve hogy mit szolnanak a szomszedok meg a rokonok
Azért vagy vezetői pozícióban, mert seggnyaló kis csicska vagy, de én nagyon hamar letörném a szarvad, úgy megaláználak, a helyesírásod meg szörnyű.
De ebből is látszik, hogy nem az intelligencia tesz valakit felsőbb pozícióba, ha nem a hosszú nyelve, meg a mély torka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!