Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Űdv ! Raktár vezetőként...

Űdv ! Raktár vezetőként dolgozom a jelenlegi munkahelyemen és nem értem azokat az operátor lányokat/nőket/anyákat/asszonyokat, akik gyárakban dolgoznak és valami brutál jól néznek ki miért van ez?

Figyelt kérdés
Az egyik 3 gyerek után is úgy nézki mint egy lecsúszott büdös k..va de elég patika. A másik 40 éves és ahhoz képest eléggé tartja magát. Meg kint a termelésben a 18évestol 35-45ig brutál jo pin..k vannak. Nem értem az ilyenek miért dolgoznak gyárban? Oke pénz pénz oke. De hát a testéből is milliomos lenne nem hiszem hogy annyira számít neki aza 300k amit 3 műszakba kap mikor egyik egy Audi TTvel járkál

szept. 10. 20:08
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
11%

10. Miért is? Hiszem, hogy a jó külső, pont olyan adottság, mint az okos ész. Mindkettő egy fegyver, egy eszköz, ami segít elérni a céljaidat. És mindegy ki mit hazudozik, a cél, mindenki esetében a jobb, minőségibb élet, mint ami jár és ami jut.

Vagy szerinted, egy gyönyörű nő/férfi, ne használja ki a testét? Pl.: Monica Belucci inkább ment volna vissza diplomázni, és lett volna a kismilliodik ügyvéd? Vagy Delon, fejezte volna be a katonai sulit?

Tudom, a te gyereked tökéletes!

De ha a lányod GYÖNYÖRŰ lenne, de buta mint a föld a tanuláshoz, akkor mondanád neki, hogy utasítson vissza egy modell melót, vagy ne gazdag pasival kezdjen, hanem menjen valami érettségit nem igénylő melóra...eladó, őr, takarító? Mondjuk ilyen külsővel? [link] (Nem AI kép. És nem kell a szokásos fikázás, amit itt a Gyakorin minden jó nőre nyom a sok lelakott tojó.)

szept. 10. 23:02
 12/20 anonim ***** válasza:
89%

Annyira azert nem nagy a kereslet hogy minden jol kinezo not eltartson az onlyfans

Arrol nem is beszelve hogy mit szolnanak a szomszedok meg a rokonok

szept. 11. 07:14
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
11: azért a színészetet ne említsük már együtt a testből éléssel, k...asággal... nem az a szint. Mindenki ott helyezkedjen el, amit akar csinálni és amihez ért. Ha nem akar k...a lenni, ne legyen k...a. És nem, nem fognak minden kicsit is jól kinéző embert modellszerződéssel kergetni, ahhoz sem annyit kell teljesíteni, hogy a férfiak 70%-a meg akarjon b...ni.
szept. 11. 12:47
 14/20 Attila8890 válasza:
Én meg azt nem értem hogy mit nem értesz hogy dolgoznak az furcsa vagy hogy jól néznek ki?
szept. 11. 12:53
 15/20 anonim ***** válasza:
Enis lattam modell kinezetu csajt gyárba dolgozni
szept. 11. 13:14
 16/20 A kérdező kommentje:
Ebben a gyárban gyakori dolog mikor a műszakvezető elviszi beszélgetni az elkülönítő helyiségbe az illető nőket, ma is volt akit ki akkartak rúgni egy orosz feltöltött szájú nőt olyan 30as körüli lehetett és igen volt ez az mert a műszakvezetővel nagyon jobba vagyunk, általában együtt iszunk. És mikor picit megborul meséli hogy egy családnak az anyja és a lánya is megvolt neki mert ők is mentek volna a kevés darab szám miatt. Hozzá teszem az a párja/apja addig még ez történt ott csinálta a soron a dolgát. Lehet hülye vagyok de ez a gyár a legjobb teli lehetőségekkel
szept. 11. 16:32
 17/20 anonim ***** válasza:

Akkor tegyük hozzá azt is, hogy a kérdező sztorija meg is van már filmesítve:

[link]

Egy másik oknyomozó riporter meg egy fotósorozatot is leközölt a kérdező által említett gyár hétköznapjairól:

[link]

szept. 11. 17:02
 18/20 anonim ***** válasza:
100%

Azért vagy vezetői pozícióban, mert seggnyaló kis csicska vagy, de én nagyon hamar letörném a szarvad, úgy megaláználak, a helyesírásod meg szörnyű.

De ebből is látszik, hogy nem az intelligencia tesz valakit felsőbb pozícióba, ha nem a hosszú nyelve, meg a mély torka.

szept. 13. 07:07
 19/20 anonim ***** válasza:
40%
Dolgoztam olyan helyen ahol a teruleti vezeto jopar not huzogatott mikozben volt felesége meg gyereke
szept. 13. 07:38
 20/20 anonim ***** válasza:
őrként dolgozom és szoktam szondáztatni. Szebbnél szebb huszonéves és 30 éves nők dolgoznak operátorként évek óta. Sokuknak gyerekük sincs és van érettségije meg szakmája.
szept. 14. 20:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!