Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Űdv ! Raktár vezetőként...

Űdv ! Raktár vezetőként dolgozom a jelenlegi munkahelyemen és nem értem azokat az operátor lányokat/nőket/anyákat/asszonyokat, akik gyárakban dolgoznak és valami brutál jól néznek ki miért van ez?

Figyelt kérdés
Az egyik 3 gyerek után is úgy nézki mint egy lecsúszott büdös k..va de elég patika. A másik 40 éves és ahhoz képest eléggé tartja magát. Meg kint a termelésben a 18évestol 35-45ig brutál jo pin..k vannak. Nem értem az ilyenek miért dolgoznak gyárban? Oke pénz pénz oke. De hát a testéből is milliomos lenne nem hiszem hogy annyira számít neki aza 300k amit 3 műszakba kap mikor egyik egy Audi TTvel járkál

szept. 10. 20:08
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
83%
Fogadjunk hogy te ocsmány is vagy, kellemetlen is, és évek óta egyedül álló is.
szept. 10. 20:15
 2/20 A nagy Levin ***** válasza:
96%
Tudod, azért mert egy lány/nő jól néz ki, még jelenti azt, hogy a testéből akar megélni.
szept. 10. 20:16
 3/20 anonim ***** válasza:
87%
Te egy debil vagy kicsit, ugye...?
szept. 10. 20:21
 4/20 anonim ***** válasza:
4%

1. Van olyasmi, hogy vallásközösségi karrieradminisztráció. Az ilyen családokba született nőknek meg van határozva az életútja. Ezek a nők sokszor eléggé frigidek, de azért akadnak kivételek.

2. Attól, hogy valaki "jól" néz ki, még nem biztos, hogy van érzéke a szexualitáshoz és önmenedzseléshez. Még a kihívó frizura és smink is csak egy másokról leutánzott társadalmi póz lehet.

3. Az ilyen katonai mentalitással vezetett helyeken sokszor a kinézet alapján veszik fel a munkásnőket - és ezzel az a hátsó szándék, hogy előbb-utóbb húspiaci értékesítésre kerüljenek. Ez néha igencsak jól megfigyelhető a minőségellenőr és egyéb adminisztratív luxuspozíciók esetében, hisz az ilyen munkahelyi lazulásokért cserébe már gyakran nyújtani kell valamit - valakinek!

szept. 10. 20:23
 5/20 anonim ***** válasza:
95%
Nem mindegy, te még így sem kellesz nekik
szept. 10. 20:48
 6/20 A kérdező kommentje:
De igen boldog párkapcsolatba élek. Csak ez mindig is érdekelt hogy ez miért lehet, és igen én is anno egy operátor hölgyel jöttem össze csak azért hogy mire képes egy jobb pozícióért. megis történt a dolog de kibaszásból nem kapott tőlem semmi jobb pozit. Bár elképesztő ez a segg nyálas a jobb helyért. Alapjáraton egy bunkó fasz vagyok, de mikor egy 24 éves bombázó mondja hogy valahogy biztos be tudnám tenni raktári asszisztensnek ott azért nagy a kísértés.
szept. 10. 21:05
 7/20 anonim ***** válasza:
100%

"boldog párkapcsolatban élek"

Te és a boldogság, vagy a párkapcsolat 🤣

Szörnyű, felszínes és beképzelt férfi vagy

Nem tudnál te egy párkapcsolatot sem fent tartani, nemhogy egy boldogot

Amúgy ha annyira boldog lenne nem kísértene a 24 éves és nem nézegetnéd a munkatársnőket

Remélem legalább egy egyszer jelent a főnöknek a viselkedésed miatt.

A csaj akit pedig átb.sztál remélem bárhol is van, nem kell látnia élete legnagyobb hibájának az arcát nap mint nap. Hogy lehetsz egy ekkora genyláda viselkedésre büszke?

szept. 10. 21:17
 8/20 anonim ***** válasza:
82%
Ez egy kamus...
szept. 10. 21:36
 9/20 anonim ***** válasza:
23%
Én pár éve ugyanezt megkérdeztem, diákmelós meg fiatal bolti eladó lányokkal kapcsolatban. Anyámba küldtek.
szept. 10. 22:36
 10/20 anonim ***** válasza:
89%

Jól tették

szept. 10. 22:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!