Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Nem tervez valaki mostanában...

Nem tervez valaki mostanában Hollandiában munkát vállalni?

Figyelt kérdés

Én igen. De jó lenne, nem egyedül neki vágni.

Bár tudom, nagyon kicsi az esély.

Privátban írj légyszíves, köszönöm!

szept. 10. 16:07
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
25%

8: Ismerek olyat, aki tizenegynéhány éve a szakmájában dolgozik, hegesztőként, és úgyszintén nem tud hollandul. De olyat is, aki irodában dolgozik. Én a vendéglátóiparban vagyok.

A kérdező nem írta, hogy milyen munkára gondol. De gondolom, hogy nem menedzser, tömegközlekedési sofőr akar lenni vagy bármi olyan, amihez elengedhetetlen a holland. Legalábbis elsőkörben.

szept. 10. 18:05
 12/23 anonim ***** válasza:
37%
10: De járok. És ott is angolul kommunikálok.
szept. 10. 18:06
 13/23 anonim ***** válasza:
17%
Ismerek amúgy olyan magyar nőt, aki több, mint 20 éve itt él, holland férje van, kb. 15 éve házasok, de a mai napig angolul beszélnek egymással. Próbálta megtanulni a hollandot, de egyszerűen nem nent neki, hát még az, hogy a férjével a megszokott angolról évek után átálljon hollandra. Nen mindenkinek megy. Persze egyszerűbb negatív jelzőket köpködni, mint megpróbálni ezt megérteni.
szept. 10. 18:12
 14/23 anonim ***** válasza:
70%

Na ti jol elbeszelgettetek.

Kerdezo, amugy meg mi a terv? Ok, kerul valaki, (amugy nagyon sokan problakoznak, szoval nem kicsi az esely) es akkor utannna egyutt utaztok, majd alberletet is egyutt kerestek, meg melozni is jo lenne egy helyen, hogy tovabb fogjatok egymas kezet?

Nyers leszek, de kulfold azoknak valo akik onalloan is tudnak boldogulni.

szept. 10. 19:08
 15/23 anonim ***** válasza:
59%
A holland nem a legszebb nyelv nem csodálom, hogy nem tanulja akinek nem muszály :D
szept. 10. 19:41
 16/23 anonim ***** válasza:
58%

14: Az önálló boldogulás nem olyan dolog, amit az ember az anyja hasában tanul meg.

És az érthető, hogy ha valakinek nincs itt ismerőse vagy rokona, akkor nem szeretne tök egyedül kijönni.

szept. 10. 20:29
 17/23 anonim ***** válasza:
88%

#16, Amikor felmerul a koltozes otlete ugy barkinel, mar reg nem az anyja hasaban van.

Es az is ertheto, hogy egy ekkora koltozest nem egy 2 hete megismert random idegennel szeretnek lebonyolotani. Konnyen beszelek, mert en ugye csaladostol koltoztem, csakhogy a felesegem ismerem. Random idegeneknelk meg tul sok hatbaszurast lattam. Ezert van az a velemenyem, hogy csak akkor hozz nagy donteseket ha nem fuggsz masoktol.

szept. 10. 20:52
 18/23 anonim ***** válasza:
17: Én 16 éve, 26 évesen jöttem ki, egész addig odahaza a szülőkkel éltem, és nem is ismertem a költözés érzését, mivelhogy 1 éves korom óta ott laktunk. Volt kint ismerősöm otthonról, az első hónapokban kértem néha a tanácsát, de aztán belerázódtam.
szept. 10. 21:04
 19/23 anonim ***** válasza:
19%
7: Még annyit a "pofátlanság" dologról: Szerintem az minősül annak, amikor valaki évekig segélyen tengődik, direkt kimanipulálja, hogy ne kelljen dolgozni, akár hollandként, akár külföldiként. És nem pedig az, amikor tisztesen dolgozik, adót fizet, és az egyetlen bűne, hogy nem képes elsajátítani a holland nyelvet. A jobboldaliak inkább az előbbiekre fújnak, teljesen jogosan.
szept. 11. 16:13
 20/23 anonim ***** válasza:
58%

19

Ugyan nem a 7. vagyok, de kimondottan érdekelne, hogy szerinted hogy tudja valaki "kimanipulalni " Hollandiában a segélyt? A sehogyon kivul

szept. 11. 16:18
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!