Nem tervez valaki mostanában Hollandiában munkát vállalni?
Én igen. De jó lenne, nem egyedül neki vágni.
Bár tudom, nagyon kicsi az esély.
Privátban írj légyszíves, köszönöm!
8: Ismerek olyat, aki tizenegynéhány éve a szakmájában dolgozik, hegesztőként, és úgyszintén nem tud hollandul. De olyat is, aki irodában dolgozik. Én a vendéglátóiparban vagyok.
A kérdező nem írta, hogy milyen munkára gondol. De gondolom, hogy nem menedzser, tömegközlekedési sofőr akar lenni vagy bármi olyan, amihez elengedhetetlen a holland. Legalábbis elsőkörben.
Na ti jol elbeszelgettetek.
Kerdezo, amugy meg mi a terv? Ok, kerul valaki, (amugy nagyon sokan problakoznak, szoval nem kicsi az esely) es akkor utannna egyutt utaztok, majd alberletet is egyutt kerestek, meg melozni is jo lenne egy helyen, hogy tovabb fogjatok egymas kezet?
Nyers leszek, de kulfold azoknak valo akik onalloan is tudnak boldogulni.
14: Az önálló boldogulás nem olyan dolog, amit az ember az anyja hasában tanul meg.
És az érthető, hogy ha valakinek nincs itt ismerőse vagy rokona, akkor nem szeretne tök egyedül kijönni.
#16, Amikor felmerul a koltozes otlete ugy barkinel, mar reg nem az anyja hasaban van.
Es az is ertheto, hogy egy ekkora koltozest nem egy 2 hete megismert random idegennel szeretnek lebonyolotani. Konnyen beszelek, mert en ugye csaladostol koltoztem, csakhogy a felesegem ismerem. Random idegeneknelk meg tul sok hatbaszurast lattam. Ezert van az a velemenyem, hogy csak akkor hozz nagy donteseket ha nem fuggsz masoktol.
19
Ugyan nem a 7. vagyok, de kimondottan érdekelne, hogy szerinted hogy tudja valaki "kimanipulalni " Hollandiában a segélyt? A sehogyon kivul
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!