Nem tervez valaki mostanában Hollandiában munkát vállalni?
Én igen. De jó lenne, nem egyedül neki vágni.
Bár tudom, nagyon kicsi az esély.
Privátban írj légyszíves, köszönöm!
2
Itt élek, tudom hogy mire elég az angol.
#4:
Hollandia elég nagy, és ha hiszed, ha nem, vannak olyan részei, ahol nem igazán beszélik az english-t.
5: Ahogy írom, "főleg Amszterdamban és környékén". Meg Rotterdam és Hága környékén is. De én még nem jártam olyan helyen az országban, ahol ne beszélték volna az angolt. Az már inkább elképzelhető, hogy egyes tartományokban nem elég a munkavállaláshoz. De attól még beszélik.
Hogy érted, hogy elég nagy? Kb. Magyarországnak a fele.
Borzasztó, hogy kikoltozol egy országba, ott élsz 16 éve és képtelen voltál megtanulni ennyi idő alatt középszinten hollandul... Nem csodálom, hogy ennyire felerosodtek a jobb oldali hangok. Pofátlanság fellegvara...
Mielőtt beszolsz, én is kint élek és most vizsgaztam C1-bol... (Mindezt 3 év alatt elértem...)
Na igen, ez nekem is rosszul hangzik... 16 év alatt csak "gagyogni" a hollandot az igencsak szegénységi bizonyítvány.
Nekem ugyan nyelvvizsgam nincs, nem is lesz, de beszélem a nyelvet.
Amúgy meg angollal mit fog kezdeni? Takarit, paradicsomot szed, vagy más betanitott munkát végez majd?
7: Jó, figyu, vazze, angolul megtanultam, hogy boldogulni tudjak. Még egy nyelv profi elsajátítása már egyszerűen nem megy, próbáltam. Nem vagyunk egyformák, nem mindenki rendelkezik többszörös nyelvérzékkel.
És ha egyszer a munkahely nem várja el a holland tudást, akkor miért is lenne pofátlanság?
9
Te csak a munkahelyen kommunikalsz? Nincsenek szomszedaid, nem jársz uzletekbe, szorakozohelyre, orvoshoz, nincs és nem is lesz gyereked.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!