Ha gyakornokként nem jött be eddig az irodai munka, akkor később se fog?
Szakmai gyakorlatomat teljesítem és szerettem volna már dolgozni egyetem mellett a tanulmányaimmal kapcsolatban (gazdasági szak). Egy nagy multinál kaptam gyakornoki munkát és 4 hónapja dolgozok ott, viszont eddig nagyon nem szerettem meg az irodai munkát, sőt. Valahogy a multis környezet se nyerte el a tetszésemet, szerintem sok a felesleges dolog és a komplikáció. Maga a munka elmegy, a kollegákkal kijövök, rendesek, de egy alapvető felszínes kapcsolatom van velük. Első komoly munkahelynek tök jó, bár 1 év múlva már nem itt képzelném el magam. Valahogy nem érzem annyira jól magam, csak bejárok dolgozni és telnek a napjaim. Különösebb problémám nincs, mert a környezetre és közvetlen kollegáimra nem lehet panaszom.
Eddig ilyen munkám még nem volt. Régebben voltam árufeltöltő, dolgoztam eladóként, de pár nyarat dolgoztam építőiparban is.
Tevődik fel bennem a kérdés, hogy velem van a baj, vagy csak nem való nekem ez a világ?
Kösz, hogy megírtátok a tapasztalataitokat. Én is úgy érzem, hogy annyi idő eltelt, hogy legyen egy alapvető tapasztalatom az irodai munka életérzéséről. Esélyes, hogy a következő év elején váltok valamilyen más területre, úgyis gyakornokként könnyebb kipróbálni, ha már van egy kis tapasztalatom.
A sok home office-t se szeretném, mert ahogy láttam egyes kollegákat, nagyon el lehet kényelmesedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!