Irodai munkások miért vannak így elkényeztetve?
Heti 40 órát kell dolgozni.
Aki ennél többet dolgozik, magára vessen.
Már nem vagyok irodai munkás. Voltam.
Fel kellett mondanom, mert nem lehetett megoldani bizonyos konfliktushelyzeteket.
Elmehetsz tanulni Kérdező, ha gondolod! Az érettségit bármikor le lehet tenni és akkor jobb munkaerőpiaci helyzetet tudsz magadnak teremteni!
És akkor a home office-ról még nem is beszéltél...
A válaszokat lényegi részét részint láthatod.
Én irodában dolgozom, de ilyen ügyfélszolgálat-szerű és mi 365 napban, 0-24-ben dolgozunk. Krvára el vagyunk kényeztetve. Tényleg.
Az mitől elkényeztetés, hogy nekik így van a munkájuk? Az nem elkényeztetés, hogy van olyan, aki meg vezérigazgató?
Komolyan, már a hócipőm tele ezekkel az itteni nem normálisakkal, akik minden nap kiírják ugyan azt a panaszos, hisztis, nyafogós baromságot. Nem kérdés, hanem csak picsogás, meg más dolgával foglalkozás.
És akkor most jön majd, hogy irodában csak a protekciós dolgozik, senki más, ugye?
Semmi más, csak hangulatkeltés.
Az meg, hogy LEGALÁBB 10 PERS SZÜNET. Most basszus, az rohadjon meg, aki kap szünetet, nem az, aki nektek nem ad? Ha téged vernek át, akkor az a hibás, akit nem vertek át???????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!