Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Alkesz munkatársak / fônök...

Alkesz munkatársak / fônök sztorik?

Figyelt kérdés

szept. 2. 11:11
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

A jelenlegi munkahelyemen is vannak olyan emberek, akik a munkasorán alkoholt isznak. Ebből vannak problémák, mert akkor nekem kell elvégezni azt amunkát, amit Józsika nem tud, mert olyan részeg, hogy még az ülés is alig megy neki. A főnökség tud a problémáról, de nem igazán akkor ellene csinálni semmit, mert ha kirúgná ezeket a piás hülyéket, akkor nem lenne helyette ember. Az utóbbi években egyre több ilyen helyről hallottam, gyártósori munkásokról, mérnökökről, irodistákról.

Ez már egy igen komoly probléma!

szept. 2. 11:40
 2/6 anonim ***** válasza:

#1 hol? Szerződéses helyeken a legtöbb helyen nem volt túl gyakori, vagy én voltam jó időben "jobb" helyeken? Furkálódás meg pletyi józanúl, na az gyakrabb. 4-6 óra munkaidő, ami azt mondanám hogy oké, rendben van és nincs semmi, csináltunk is valamit oszt akkor menjen mindenki a dolgára. Gyakorlatilag azért fizetnek a munkaadók, hogy azért alakítsunk ki emberi kapcsolatokat is. Pedig mind, 99℅-a elkopik munkahely váltás után. Ki tartja még a kapcsolatot középiskolás vagy általános iskolai osztálytársakkal, tanárokkal? Senki. Vagy ha van is, vannak ilyen emberek, elég kevés. Érdek az egész.

Csomó minden szarról van statisztikai adat, felmérés, egy ilyenről pl. miért nincs?

De hogy a kérdésedre is válaszoljak:

Egyszer a kolléga több milliós tételt borított fel, de volt annyi lélekjelenléte és tapasztalata, hogy egy ejnye-bejnyével megúszta. Kimagyarázta.

Másnaposan bemenni melóba, na az a gyakoribb inkább.

Egyszer hallottam, hogy egy gyárban titokban a művezető drogot árult a beosztottjainak, őt lecsukták. Volt egy másik kolléga szállásos munkahelyen aki kiverte a ..balhét kamera előtt nyilvánosan, őt is elvitték. A nem szerződéses helyeken pedig volt már minden.

szept. 2. 20:11
 3/6 anonim ***** válasza:

2-es. Hol?

Győrben az Audiban. Annyira sok az alkoholista és drogos, hogy már az számít furcsának, akik józan életet élnek. Mit már írtam, itt minden szektorban jelen van ez a probléma, irodista, sorimunkás stb....

A főnökség tud róla, csak nem igazán foglalkozik a problémával. Legyen meg a napi munka, vagy darabszám, és jó lesz az úgy.

Sokan csak így tudják elviselni a munkahelyi stresszt. Itt sokan megszokták kérdezni, hogy miért nem mondanak fel? Mert nagyon jól fizet az Audi. 7 évet dolgoztam az Audiban.

Üdv: 1-es.

szept. 2. 21:40
 4/6 anonim ***** válasza:

Nem csodálkozom, az életszínvonal már nagyon megy lefelé és aki teheti, nincs családja és tudja a nyelvet lelép külföldre, gyakorlatilag ugyanezért a munkáért amit itt csinálunk 2x annyit vihet haza valaki, mint itthon.

A drogokat áruló dicsért műszak/sorvezető(?) a Magyar Suzukinál melózott, Esztergom. Senki nem mondta meg volna róla, jól végezte a munkáját, csak még ebből volt egy kis plusz bevétele. De ez csak pletyi, hogy mi igaz belőle, hallottam amikor még ott melóztam.

A másik a pad alatt kamera előtt csinálta, mi észre se vettük mi történik, velünk szembe ült a csávó és vagy egy csajra vagy egy faszira gondolt közbe, ezt már csak ő tudja. A portás hívta a rendőrt este és akkor tudtuk meg hogy mi volt, amikor már bilincsben vitték. Szintén ugyanitt történt.

szept. 3. 01:42
 5/6 anonim ***** válasza:

Portás voltam, reggel szondán megfogtam egy gyári dolgozót. Abban a hónapban már nem első esete volt. Mivel utolsónak jött be ezért mondtam hogy menjen haza jelentsen beteget, mintha itt sem lett volna, vagy jelentenem kell. Megköszönte, elment.

Később megint elkaptam, de akkor már látták mások is így nem tudtam neki segíteni. Kirúgták.

Akkoriban halt meg szegénynek a neje. Egy hónappal a kirúgása után ő is meghalt.

szept. 3. 07:32
 6/6 Senior Séf ***** válasza:

"ha kirúgná ezeket a piás hülyéket, akkor nem lenne helyette ember."

Hadd mondjam, hogy cöcö. Vagy ma már mindenki diplomás?

szept. 3. 14:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!