Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Milyen volt, amikor a viselked...

Milyen volt, amikor a viselkedéseddel megváltozott a munkatársaid hozzáállása?

Figyelt kérdés
Ha van ilyen sztorid, meséld el.

aug. 25. 09:42
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Nem értem, mire gondolsz. Milyen hozzáállás és mihez?

Olyan volt, hogy egy helyen eleinte csöndes voltam, és a bunkó kollégáktól szó nélkül tűrtem mindent, meg csicskultam, de aztán pár hónap után elszakadt a cérna, és elkezdtem lázadozni meg visszaszólogatni. Láthatólag nem tetszett nekik, hogy többé nem vagyok a csicskájuk, de pár hét alatt beletörődtek.

Nem tudom, ilyesmire célzol-e.

aug. 25. 10:28
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszi egyes, igen, pont ilyenekre gondoltam!
aug. 25. 11:46
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
En is haspnlo csak forditva jártam ahogy kinyitottam a szám még többen kezdtek klánban felállni ellenem es meg erősebben nyomják a mobbingot.
aug. 25. 13:59
 4/6 A kérdező kommentje:
Sajnálom, 3-as. :-(
aug. 25. 14:30
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Kicsi koromtól fogva "bocs, hogy élek" mentalitással léteztem, amin bár szerencsére sikeredett javítanom mire dolgozni kezdtem, azért ennek akkorra is maradt még nyoma. És volt egy idősebb nő, aki korban az anyám lehetett volna, aki ezt nagyon megérezte/ meglátta rajtam, és rendszeresen olyan helyzeteket hozott létre, ahol meg tudott hazudtolni, engem rossz fényben tudott feltűntetni. Az első 1,5-2 hónapban hagytam, alig mertem visszaszólni. Aztán egyszer olyan dolgot tett, amiért engem vettek volna elő, és akkor jutottam el arra a pontra, hogy nem hagytam többet szó nélkül.

Hát... halkszavú és lágyhangú vagyok, de ott már annyira tele volt az a bizonyos, hogy úgy kiosztottam, hogy nemcsak, hogy az a nő nem mert utána hetekig a szemembe nézni, de a többiek is végleg befejezték a kóstolgatást. (annak a nőnek a haverjai is úgy kezdtek velem viselkedni, mint maga a nő) Állítólag visszhangzott a folyosó tőlem. De fura mód, abszolút nem érdekelt onnantól kezdve. Sőt, kifejezetten jó érzés volt azt meglépni. Főleg, mert utána rendesen emberszámba vett mindenki. Legalábbis szemtől-szembe így volt. Hogy mi ment utána a hátam mögött, már az sem érdekelt.

aug. 25. 17:00
 6/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm, hogy megosztottad a tapasztalatod, ügyes voltál!

Én hasonlót tervezek meglépni, az én helytlzetem olyan szempontból más, hogy nem bunkók velem, nem piszkálnak, de rohadt sokat dolgozok a többiekhez képest és meguntam, hogy mások csak lazulnak, én meg dolgozok, mint a gép. Igazából szeretem a munkám, ezért kell most visszafognom magam, mert most már érzem, hogy a saját rovásomra megy.

aug. 25. 17:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!