Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Miaz aminek egy csoportvezető,...

Miaz aminek egy csoportvezető, főnökségnek köze van a magánéletmnez és miaz amihez nincs?

Figyelt kérdés
aug. 25. 16:54
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Az a baj h nalunk nem is a fonokot de a kollegakat erdekli inkabb. Na most en vicces szituban vagyok.Csehorszagban dolgozom, de tavkapcsolatban vagyok egy magyar sraccal ea az ido nagy reszet nala toltom, home office-ban dolgozom vele. Ja meg meleg is vagyok. Kolleganom meg homofob :) Szerinted, mibe avatom be oket? Nagyjabol semmibe :) Nem mondom el kivel nyaralok, eppen Pragaban vagyok vagy Pesten. Ha ez nekik problema majd szolnak. Eddig nem volt gond. Havi 2-3x megjelenek az irodaban.
aug. 25. 18:49
 12/13 anonim ***** válasza:
81%
Sajnos a munkatársak, adott esetben a kompetenciájukkal kevésbé tisztában levő főnökök is szeretnek faggatózni. Igazából semmi de semmi közük nincs a magánéletedhez. Én sem szeretek róla nyilatkozni, ahogy nem faggatok erről mást sem. A mostani munkahelyemen a főnökök nem, de a munkatársak szeretnek faggatózni ezügyben. Viszont volt olyan munkahelyem, ahol a műszakvezető is. Ez nagyobb probléma, mivel nekik tudniuk kellene, meddig terjed a hatáskörük.
aug. 25. 19:00
 13/13 anonim ***** válasza:

Először még jófej voltam és meséltem, mostmár semmit. Főleg mikor random jönnek új kollégák akik lehet el is mennek.

Abszolút semmi közük se nekik se a főnöknek ahhoz, hogy kivel mikor hogy voltam nyaralni, van-e párom, albérlet vagy saját lakásban vagyok stb.

Sőt én kifejezetten utálom az olyan főnököt aki full gyökér meg leugat bármiért aztán másnapra rá meg random témákkal akar jópofizni az életemmel kapcsolatban.

aug. 27. 20:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!