Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Igaz hogy a csoportvezető...

Igaz hogy a csoportvezető bármit mond nem szabad vele feleselni?

Figyelt kérdés
aug. 6. 11:19
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Még az Mt. is felsorol eseteket, amikor jogszerűen megtagadhatod a munkát (utasítást). Más kérdés, hogy sokan meghunyászkodnak és bármit megcsinálnak félelemből, nehogy retorzió érje őket.
aug. 6. 11:22
 2/7 anonim ***** válasza:
83%

Hát azért bármit már mégsem! Írhattad volna konkrétabban, hogy mire gondolsz, de szerintem minden vezetőnek ugyanúgy meg kell adnia a kellő tiszteletet a dolgozók felé, mint a dolgozóknak a vezetők felé.

Én pl., amikor a kisfőnök elkezdett kvaanyázni, akkor kő keményen nekimentem nő létemre és kikértem magamnak. (nem tettlegességre kell gondolni, de ordítottunk mindketten, ahogy kifért. Mindezt azért, mert képes voltam a benti nyomtatóval néhány oldalt kinyomtatni magamnak)

aug. 6. 11:23
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Bármit nem mondhat, de munkával kapcsolatosan dolgokban csináld, amit mond. Persze ha nem veszélyes vagy megalázó stb.
aug. 6. 11:31
 4/7 A kérdező kommentje:

Azt mondta nekem ma pl na mivan megint a Terikével jöttél? Nem a saját kocsiddal?

Meg pl: de jó egyeseknek wellnesselni járnak

aug. 6. 11:37
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha ilyen magánjellegű dologgal kapcsolatban beszólogat, akkor nyugodtan visszaszólhatsz. Azt is megmondhatod neki, hogy semmi köze hozzá.
aug. 6. 12:50
 6/7 anonim ***** válasza:
Szerintem szabad, csak például olyan dologban, amit ő tud jobban, és ami pénzt hoz a cégnek, nyilván neki lesz igaza. Az viszont igaz, hogy én ilyen vezetőt nem láttam. Az eddigi vezetők annyit sem értettek a dolgokhoz, mint a munkások.
aug. 6. 14:22
 7/7 anonim ***** válasza:
Ja, hogy magánéleti dolgokba akarsz feleselni vele. Az durva. És vitatkozol is vele? Tehát pl. megmondod neki, hogy ő mit szeret?
aug. 6. 14:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!