Csoportvezetőm miért nem köszön ha reggel jön be?
Figyelt kérdés
Ott vagyok csinálom kinti munkámat és elmegy mögöttem mintha nem is lennék ott. Amikor meg később bemegyek az irodába èn köszönök. Aki èpp jön nem annak kéne köszönni. Nem értem ezt viselkedési módot. Néha meg hozzám szól. Nem értem viselkedésèt. Csoport vezetőm fèrfi èn meg nő vagyok2022. nov. 14. 19:32
2/8 anonim válasza:
Ezt sajnos kifogtad !! ez egy f..sz aki televan magaval
3/8 anonim válasza:
Az enyém is ilyen,pedig nő.Nem tartozom a nyalis kedvencei közé,de nem zavar.
4/8 anonim válasza:
Ez 45 éves taperolo csoportvezeto? Nem taperoltad vissza, besertodott
5/8 anonim válasza:
Ez egy sudribunkó. Mondjuk ha ő a főnök, köszönhetsz neki te előre. Nincs rendben, de gondolom még szeretnél dolgozni egy darabig.
7/8 anonim válasza:
Te mért akarsz tőle köszöntést...örülj, hogy a fancsali feje látványa után a hangját nem kell megköszönnöd:)
8/8 anonim válasza:
Én örülnék, ha nem szól hozzám a főnököm feleslegesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!