Hogyan keljek fel fel reggel 05:00 kor?
Gyerekek egyszerűen nem megy az 5 órai kelés.🥺
Egy hete próbálok átállni, de ahogy megszólal az ébresztő kész vagyok.😔
Ezekkel kísérletezek most:🦦
- 20:30 kor ágyban fekszem.
- egy órával fel és előtt már nem nyomkodom a telefonom, nem dohányzom (neten találtam
- van elalvás segítő bogyom.
Mit tegyek? 🤗
Muszáj 5 kor kelnem mert reggel kell az összekészüléshez az idő.
Este:
- kikészítem a ruhát.
- lefőzöm a reggeli kávét.
Azért kellene tudnom felkelni 5 kor mert 06:40 kor el kell indulni.
Amikor menstruálok akkor a legnehezebb (Szedek vasat) tudnék aludni 08:00-ig is… de nem lehet 😞
És nem szeretek kapkodni. Reggeli cigi kávé, szép nyugiban .
Gyereknek reggeli készítés, csomagolás.
Smink.
Ezek a legtöbb idő.
Öltözés az hamar megvan.
Szóval a kérdés ugyanaz.
Hogy a búbánatos f@&€szba tudnék 5 kor gond nélkül felkelni.
Én sem tudok, szó szerint rosszul vagyok, hiába fekszem el este időben. Mondjuk nekem ha 6:40 van az indulás akkor 6- kor kelek, pont azért mert nehezen tudok korán kimászni az ágyból. Én ilyenkor nem sminkelek és a melóhelyen reggelizek.
Egyébként nem írtad, hogy miért kell korán felkelned, ha pl. meló, érdemes lenne másik munkát választani, ahol nem kell korán kezdeni, vagy közelebb van.
Oké, megvan. Tehát gyereked van, mellette cigizel. Na, erről kéne leszokni, de sürgősen! A dohányzás a legundormányabb függőség. Ne csináld!! És a koffeinfüggőség sem egy túl hasznos dolog...
A másik pedig, hogy találj motivációt a felkelésre. Ha sem a gyereked jólléte, sem a munkád nem érdekel, akkor megértem, hogy nincs motivációd felkelni. Ezen kéne változtatni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!