Rehabilitációs cègnèl dolgozik anyum. És ha ideges w csoportvezető ugye ott fogyatèkkal élők dolgoznak úgy kiabál hogy hányszor mondjam el neked hogy hogy kell a K*rva anyád, te g*ci érthetetlen süket...
Egyébként az államtól csomó pénzt kapnak a kétszázalékoltakra
júl. 29. 10:10
1/9 Szolovjov válasza:
Dehogy mondhat. Csináljatok róla hangfelvételt, ki kell rúgatni. Aztán mehet közhasznúba kaszálni a füvet a damilossal.
júl. 29. 10:17
2/9 anonim válasza:
Nyilván nem mondhat ilyet senkinek. Már rég arconvertem volna, ha ilyet meghallok.
A mostani munkahelyemen az előző étteremvezető volt ilyen idegbajos, olvastam a kiírásait egy privát csoportban. Szerencsêje, hogy éppen akkor kerültem oda, amikor ő elment.
júl. 29. 10:19
3/9 anonim válasza:
Nem mondhat! Csináljatok hangfelvételt vagy egységesen álljatok ki vele szembe és mondjátok meg határozottan hogy így nem beszélhet senkivel.
júl. 29. 10:23
4/9 anonim válasza:
Ilyen hangnemben nem beszélhet a csoportvezető.
A másik oldalról néázve meg biztosan idegesítő lehet, hogy ha egy fogyatékkal élő munkavállaló nem tudja végrehajtani az utasításokat.
Az túlzás, hogy az államtól egy szemérmetlenül nagy összeget kap a munkáltató a fogyatékkal élő munkavállalók alkalmazása miatt. Nekem ez nem érte meg anyagilag.
júl. 29. 10:35
5/9 A kérdező kommentje:
20 éve O a csoportvezető. A gyár igazgatónak és a főmunkásnak az édes testvére úgy hogy nem fogják kirúgni. 20 év alatt 100x fel lett jelentve meg se lett semmi belőle. NAVVAL mindenkivel jóban vannak
júl. 29. 10:37
6/9 anonim válasza:
Hát akkor sajnos lényegtelen, hogy mondhat ilyet vagy sem, mivel sajnos így semmit sem lehet vele csinálni hivatalosan...
júl. 29. 10:40
7/9 Kései Sirató válasza:
Szerintem is vegyétek fel telefonnal és mutassátok meg a főnökének. Ha őt sem érdekli, akkor a Munkaügyi Bíróságra mennék.
júl. 29. 10:55
8/9 anonim válasza:
Ennyi dolog után (feljelentések és társai), én már inkább a Munkaügyi Bíróságra mennék, bizonyítékkal a kezemben. Nagyon hozzászokhatott az alak ahhoz, hogy a szavainak, tetteinek nincsen következménye, ott már valószínűleg nincsenek ismerősei, haverjai, rokonai, akik kimentenék őt a ganéból.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!