Pl van egy fiatal lány és a fiatal fiú 23 év koruliek.. a fiatal lány után jár a fiatal fiú de a lány nem akar tőle semmit. De a fiú nem a munkában hanem munkán kívül jár a lány után ezt a lány elmondta a csoportvezetőnek.. és a csoportvezetö ki akarta rúgni a fiút... van köze a csoportvezetőnek ehhez hogy az a fiú munkán kívül jár a lány után?
Tőlem is kérdezősködik a csoportvezetö hol élünk milyen lakásunk van stb.
Van mikor rá jön olyan hogy ordít mindenkivel hogy tempó tempó a k.rva életbe b.sszátok meg
júl. 22. 07:05
1/8 anonim válasza:
Hát mert gondolom, annyira szerettek dolgozni, kell egy kis noszogatás.
júl. 22. 07:18
2/8 A kérdező kommentje:
Rehab cég vagyunk, fogyatékos emberek dolgoznak itt siketek, gyengélátok, mozgássérültek , szívbetegek
júl. 22. 07:19
3/8 anonim válasza:
Talán indulatkezelési problémái vannak, ami nyilván nem jó. Ha a fiú zaklatja a lányt, akkor szerintem van köze hozzá, mert ha per lesz a dologból vagy bűncselekmény, a munkahely is belekeveredhet. A lakásoddal kapcsolatban nem vagy köteles információt adni, meg mondhatod, hogy a magánéletedről, család, lakás, nem szeretnél beszélni.
júl. 22. 07:24
4/8 anonim válasza:
Teljesen alkalmatlan bármiféle vezetésre ez a csoportvezető.
júl. 22. 08:03
5/8 anonim válasza:
Nem normálisan kezeli le a csoportvezető,de a fiú is felfoghatná, hogy zaklatás amit csinál és ezért fel is jelenthetik... Ha valaki azt mondja hogy hagyd békén, akkor hagyd őt békén. A lány tőle kért segítséget, hogy lekoptasson téged. Ha ő segít neki az az ő dolga. Ha próba időn vagy, akkor meg sem kell indokolnia, hogy miért rúgnak ki. Ha viszont meg kell, akkor te fogsz rosszul járni...
júl. 22. 08:21
6/8 A kérdező kommentje:
Nem rólam van szó hanem egy kollégámról
júl. 22. 08:33
7/8 anonim válasza:
Egyáltalán nem normális. Senkinenk semmi köze, hogy te munkán kívül mikor kivel mit csinálsz és meddig.
Munkába jártok, hogy elvégezzétek a feladatokat, amiért pénzt kaptok. Pont.
Sok csoport vezető viszont annyira magába szívja a munkahelyi hatalmat, hogy képes átlépni bizonyos határokat.
Egyébként az első munkahelyemen én is elkövettem annó azt az aprócska hibát, hogy válaszoltam a főnökömnek a magánéletemmel kapcsolatos kérdéseire.
Ma már nagyon megválogatom ezt. Nem azért mert nem beszélnék nyíltan bizonyos dolgokról, de az emberek 80% (bocs az általánosításért) egyszerűen érzelmileg túlfűtött és nem tudja helyén kezelni a dolgokat. A leg több felnőttben máig ott tombol az irigykedő vagy bosszúálló gyermek. Ezért a diszkrécióval csak magunkat védjük. Sajnos ez a világ.
júl. 22. 10:18
8/8 anonim válasza:
Hát nalunk pl ki is rúgtak a pasit. Bár ott a csaj volt a hibás, a pasi lehetett vol a okosabb es ne menjen bele a flörtölésbe, munkahelyi románc nem szokott jol elsulni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!