Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Honnan tudjam hogy a munkahely...

Honnan tudjam hogy a munkahely miatt lettem lassúbb vagy hülyébb, vagy a kor?

Figyelt kérdés

Korábban mindent szerveztem terveztem lécsőztem a céljaim felé, kezeltem a rezsidíjakat is mérőórákat néztem számolgattam, megtakarítasi százalékokkal foglalkoztam, millio mindent ügyintéztem akár egy külföldi bevallást is, tudatos voltam összeszedett koncentrált határozott tervekkel logisztikákkal, semmi ki nem engedve a kezembol kontroll alól meg stb.

Eleinte részmunkát vállaltam mikor hazajottem célirányosan, hogy szoc.kapcsolati rendszereket is kiépithessek tehát a magánélet is prioritáson volt, ez mellett szamtalan jogi dolgom is helyreráztam meg stb.

Es eljott a terv szerinti idő hogy átmegyek napi 8 ba is ha magasabb a bér(sokhelyen részmunkával fizetnek annyit mint máshol 9 orában + be- és hazajárási idők.

Na ezen a munkahelyen viszont bőven több feladatom van mint eddig volt mindent megoldani kigobozni helyretenni szervezni elintézni gixereket elsimítani jogoknak érvényt szerezni, ledutni a 100 bürokratikus felesleges köröket is meg stb, és semmi de semmi lelkierőm nem marad a saját dolgaimra!

Munka után már a fenének sincs kedve gondolkodni se, de ha meg be is viszem meloba a dolgaimat hogy majd bent megcsinalom(akárcsak a rezsiutalásokat, vagy bírosági jogi nyavajáimat, vagy akár fogorvosi ápolásokat végiggondolni(ha nem állok elő en tervvel hogy mit akarok csináltatni akkor az orvosom mindent a nyakamba sóz amit csak meg lehet csinálni a fogakkal, ő sorban mindenre szórja az időpontokat már pl a bölcsességfogam akarja kihúzni csak ugy mert miert ne kesobb csak a gond lenne vele alapon, szoval nem ártana ha nálam lenne a kontroll ezügyben is nem a dokinál🤣különben mindenbe belehúz belemanipulál engem) de szóval meloban sem tudok agyban ott lenni a saját dolgaim körül agyban.

Ezek miatt már károk is értek pl határidőben nem adtam le dolgokat pénzeket bukok el, nem haladok a lakásújítással sem, a főbérlő veszekszik, minden valahogy csúszik ki a kezembol.

Hetvégéken meg igy is kipurcanok csak mert szabadidőm feltöltődésem nincs is amugy.

Ma már tartozásokban vagyok meg padlon és minden esik szét körülöttem csak.

De az unnepek alatt se tértem vissza önmagamhoz ahhoz aki szervez tervez intéz és nála a "gyeplő", hanem vmi szerencsétlen ötlet és gondolatmentes életképtelen lettem..

Lassu reagálásu, szinte hülye, nem értem ha vmit elolvasok, már ketszer kell elolvasnom egy gyogyszertájokaztatót is, vagy műszaki leírást, munkában amiket tavaly csináltam ha visszanézem, el vagyok magamtol hűlve miket tudtam es mikre rájöttem..

Most ez a mentális "leépülés" a munka miatt lehet, vagy csak az évek? Kb 10 éve vagyok itthon és leépülök..

aug. 21. 21:32
 1/7 A kérdező kommentje:
A kulcsszó " emberi agy" volt csak a gyk átírta
aug. 21. 21:32
 2/7 A kérdező kommentje:
A mostani helyemről van szó a napi o ill 9 orás plusz 1 ora csak a bejárás tehat összesen kb napi 10-11 csak a munka.
aug. 21. 21:34
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Mennyi a korod? Így a leírásod alapján nem szakemberként, lehet, hogy kiégtél.
aug. 21. 21:41
 4/7 A kérdező kommentje:
Most 38n
aug. 21. 21:50
 5/7 A kérdező kommentje:

Ekőször a munka volt az egyertelmű valaszom erre mikor észrevettem magamon hogy munka után otthon már hagyjon mindenki békén kb azzal ha gondolkodni is kéne valamin. Meg jöttek ezek a napolások odázások hogy a saját dolgaim majd kesobb majd máskor, aztán még határidőkre se lettek kész..

De viszont amikor szabikon is vagyok ezek az 1 hetek vagy 4 napok vagy bármi, akkor se "jövök vissza magamba" vagy na ez is hogy fogalmazni se tudok már..

aug. 21. 21:53
 6/7 anonim ***** válasza:
Akkor a korod miatt biztos, hogy nem. Esetleg valamilyen intenzív mozgás segíthet, ha testileg elfárad az ember, jobban tud pihenni.
aug. 21. 21:56
 7/7 anonim válasza:
100%

Túlhajtod magad. Azonnal változtatni kell!!! Mert ezután jön a testi tünet ( komolyabb betegség). Szóval ülj le! 1 pohár bor, füzet, ceruza és gondold át, hogy mi a fontos, írd le!!! És azonnal változtass!!!! Ajánlott a b6 vitamin, magnézium, sport, valamilyen művészi tevékenység. És lehet, hogy 1 munkahelyváltás. Illetve kérj segítséget a családtól. Ki mit tud átvállalni???

A lelki válság testi válságot okoz.

aug. 21. 22:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!