Munkahelyemen megismertem egy csajt, bejelöltem face-en később. Rá akartam írni és azt írja ki, “Nem lehet az üzenetet elküldeni” Ez azt jelenti, hogy külön nekem tiltotta le?
Gáznak érzem, hogy így elsőre már ezzel indít. Legalábbis nem esik jól.
Új vagyok a cégnél amúgy.
Néha szarakodik a messenger és én sem tudok elküldeni üznetet a családnak, pár perc múlva viszont elküldi. Lehet, hogy ez van. Ha továbbra sem megy el az üzenet, akkor valószínűleg letiltott.
Az is lehet, hogy nem jelölt vissza és úgy van beállítva a profilja, hogy csak ismerősök tudjanak írni neki.
Visszajelölt és ismerősöm. A net működik és nem küldte el.
Rohadt szarul esik, hogy valaki, akivel kétszer beszéltem, letiltja a beszélgetési opciót.
Van egy nő az osztályomon, aki lehet pletykákat terjeszt rólam. Igazi szemét és szokott abba az irodába járni.
Azt nem értem, miért kell rögtön a legrosszabbra gondolni és összeesküvés-elméleteket gyártani? A messenger gyakran sz.rakodik mostanában, volt már hogy nekem is kiírta hogy nem lehet üzenetet küldeni valakinek - aztán később megjavult.
Amúgy meg ha kollégák vagytok, akkor egyszerűbb személyesen beszélgetni vele, nem gondolod?
Szimplán nem keveri a magánéletét a munkával.
Nincs ebben semmi.
Szimplán nem keveri a magánéletét a munkával.
Nincs ebben semmi.
és akkor tiltani kell mint a félőrült?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!