Ez milyen emberi viselkedés? Mit lehet kezdeni az ilyen harsány kollégával? Mi lehet a háttérben?
Van egy cégen belül áthelyezett kolléga, aki részben még az elözö projektjében is dolgozgat be.
Kb. mindenben harsány és hangos. Ha a régi projektje ügyében telefonál, az egész folyosó hallgatja, úgy ordít a telefonba.
Ha gépel, akkor úgy püföli a billentyüt, hogy mindeki hallja, hogy ö most milyen elfoglalt.
És közben folyamatosan hangosan szivogatja az orrát, természetesen azt is úgy, hogy mindenki hallja a folyosón, hogy most taknyos (kb. fél éve folyamatosan).
Az ilyen a szándékos, vagy egyszerüen nem veszi észre magát, hogy mindenki szenved mellette?
Vagy valamiféle feltönési viszketegség áll a dolog mögött?
Mit lehet vele kezdeni, hogy sértödés nélkül vegye észre magát?
1# Szerintem ez volt a sorsa az elözö 2 részlegnél is.
Az autistát nem tudom komolyan gondoltad-e, azt nem látom rajta, viszont a fönökünk szeret mindenkit pátyolgatni. Egyébként a fönököt még idegesnek nem láttam a 6 évem alatt, neki sikerült kiakasztani.
Vlami olyasmi volt, hogy 1-2 hónap után csináltak egy feeback meetinget, hogy kapjon ö is visszajelzést, hogy jó itánba halad-e stb. Páran mondtuk, hogy mivel nem sok közös dolgunk volt 2 hónap alatt, és mi is nyakig voltunk a munkában, nem tudjuk megítélni (tulajdonképpnem akartuk lehúzni), utána teljesen kiakadt, és vitázott a fönökkel, hogy ez nem igazi visszajelzés (mintha le kellene mindenkinek borulnia elötte, mert megoldott egy 1-2 napos problémát 3 hát alatt).
2# igen ahogy 3-ban közben leírtam, ez a gyanúm.
3# remélem a megverni-t nem komolyan gondltad. A beszélgetésböl csak sértödés lenne, gyanítom. Egyszer a szipogás miatt gondoltam, teszek az aztalára egy csomag zsebkendöt, de a hisztije után meggondoltam magam.
"Inkább az a szomorú, hogy magától nem jön rá, hogy milyen kib.szott zavaró...."
Ha nem mondta neki senki, miből jöjjön rá?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!