Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Ez milyen viselkedésforma...

Ez milyen viselkedésforma munkahelyen?

Figyelt kérdés
Kombinàlt vàltàsba vagyok mikor nem voltam a délelőtti vàltàssal együtt kialakítottak külön szokàsokat.Pl.egy banàlis példa.A reggelinél.Közösen våsàrolgatnak és abból esznek.A kolléganőm elment a boltba igaz megkérdezte kell- e valami mondtam most nem kell.De a közös reggelit nem mondta,hanem ők elvonulnak és együtt esznek.Először azt gondoltam ez véletlen.De a masik kolleganom is multkor ezt csinalta.Megkerdezte mikor ment a boltba kerek- e valamit a masik kollegaval meg beszeltek hogy vesznek kenyeret a kozos reggelihez.Mikor en meg ez a kollegano ketten dolgoztunk es mielott ment a boltba nem csak odavetette kell- e valami hanem megkerdezte mit fogunk reggelizni.Van egy kis kulonbseg.Nem mintha bantana,gyerekesnek es nevetsegesnek erzem.Lehet regen bantott volna.De nekem ok ha jobban belegondolok nem jelentenek semmit.Helyen van az onbecsulesem.Igy legkozelebb ha ketten leszek valamelyikkel es bevonna a reggelibe nem fogok belemenni,szoloban fogom intezni a reggelit 🙂
febr. 29. 09:35
 1/7 anonim ***** válasza:
85%
Innen azonnal menekülj ! Ez nagyon mérgező !
febr. 29. 09:44
 2/7 A kérdező kommentje:
Mar itt vagyok tobb mint negy eve...nem mondom hogy nem voltak masokkal mas dolgok.De ez most ujabb amiota mas valtasba is dolgozok ez alakult ki
febr. 29. 09:55
 3/7 A kérdező kommentje:
Ez nem igy volt eddig
febr. 29. 09:57
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Az nem kérdés számomra, hogy felnőtt testben ragadt gyerek maradtál kérdező, de nem világos, hogy mi a kérdés! Úgy teszel, mint ha még nem futottál volna bele soha, sehol az eddig eltelt életedben klikkesedésbe! Még csak nem is XX. századi találmányból generálsz álproblémát!

Jöhet a kérdés!

febr. 29. 09:59
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Hogy hogy milyen viselkedésforma?? Ők ennyire jóban vannak. Az ő dolguk. Mondjuk alapban hülyeség az egész.

Nekem inkább kellemetlen lenne, ha máshoz kéne igazítani a reggelimet és mással kéne egyeztetnem, hogy mit fogok enni :D Szerintem örülj, hogy neked nem kell.

febr. 29. 10:06
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Hát ez nagyon vicces, főleg amit a végén írsz, hogy téged ez mennyire nem zavar meg van önbecsülésed!

Aztán leírod, hogyha legközelebb reggelizni hívnak te nem mész... mint egy besértődőtt gyerek!

Látom annyira nem zavar ez, hogy kiírtál róla ide egy kérdést, amiben elpanaszolod.

febr. 29. 10:10
 7/7 A kérdező kommentje:
6-os azt hogy nem megyek reggelizni arra irtam ha nem hivnak mikor ok ketten- harman kozoskodnek ne hivjon senki akkor sem ha csak ketten dolgozunk.
febr. 29. 11:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!