Mit tegyek hogy képes legyek értelmes maradni a pasikollegával szemben?
Semmi közünk egymáshoz, nem is tetszem neki, nem is bír, ami nem is csoda, meg ég és föld is vagyunk, ő határozott karakán dominánsabb féle tudatos kritikus szemű családos ember, én meg vmi lúzer kb akit csak kihasználtak eddig is, határozott stílusom szinte nincs is, meg nem is vágyok családos emberekre se mellesleg. Meg olyanra méginkább nem, aki le is néz, mint ő. Egy két pl szakmai hibámra pl inkább nem is mond semmit, merthát mondania se kell, tudjuk.
És akármikor kell vele beszélnem, átmegy a hangom valami cincogó magashangba, azt se tudom szinte soha miről is van szó, mert kisül az agyam, ha van egy értelmes mondatom és az magyarul is hangzik válaszban, az már jó, de szánalom a viselkedésem a lényem a beszédem vele, és neki is tiszta kín velem kommunikálnia, ha nem muszáj kényszer, inkább kikerül.
Olyan mintha zavarban is lennék, de teljesen feleslegesen, szinte szégyen hogy minek vagyok zavarban egyáltalán?
Màr olyan szinten égő az egész hogy már nem tudok hova süllyedni sem tovább.
de a női igazgatókkal is majdhogynem ugyanez van. Hogy teljesen összemegyek mellettük és borzalom görcseim vannak tőlük, de az munkahelyféltés miatt van. Azt úgy tudom. De igy velük is hasonló hogy beszélgetni nem tudok velük. De néha megtudom játszani a lazát, nyitottat, de nem mindig. De ez semmi ahhoz képest ami meg a pasi kollegával megy. Az mindenen túltesz. A munkahelyen is. Tehát az életben sincs senki akivel én értelmetlenul magyartalanul cincognék csak ha vele kell beszélni. Annyira égő, hogy traumatizál már.
Eladókkal nem vagyok zavarban meg semmi. Inkább unom is őket. Nem akarok velük dumálni de mivel ismernek mert altalában ugyanazokra a helyekre járok, még utcán is rámköszönnek.
Engem ez zavar hogy ha 1 nél tobbszor vagyok valahol már ugy kezelnek emberek mintha közük lenne hozzám vagy a magánéletemhez.
Meg legutóbb is egy kórhazi orvost üvöltöttem le mert köcsög volt. Alapbol nem vagyok ilyen kíngörcs f.s mint amilyen a kollegával vagyok.
Plusz az exeimmel se volt ilyen soha hogy cincogjak meg elfelejtsek magyarul is, ha velük beszélek, pedig jó pasik meg sikeresek meg "felettem vannak".
De ha csak reggel kint is vagyok kávézni és akkor jön be és ezt látja hogy munka helyett kávézok, de ezt nem érezteti velem de akkoris ott van kimondatlanul hogy hülye a helyzet(ő persze hogy nem kávézik)és próbál small talkozni, na akkor is kb a jóreggeltet tudom csak kinyögni maximum.
Ha a kórházi orvost leüvöltöd, akkor a kollégával, hogy, hogy nem tudsz kommunikálni!? Szerintem bejön neked!!!
Hiába próbálod tagadni!!!
10 voltam.
Mondom, hogy gyakorolni kell a kommunikációt!!!
Írásba tök jól megy. Akkor???
10-12 voltam.
De másokkal meg tudok beszélni. Azt hiába gyakorlom, az eddig is ment.
De ma még tudtam értelmes lenni mert most nekem kellett őt megkeresni szakmai miatt, tehát lemélyítettem a hangom előre, összeszedetten tudtam kérdezni, válaszolt és aztán hál ég meg is szólalt a teloja igy ott is tudtam hagyni:D
#2,4 vagyok. Borzalmas volt. Pont kettejük közt dolgoztam a nap nagy részében. Amikor nem egymással kellett dolgozni, minden klasszul ment. Amint valamelyikkel egy munkafolyamatot kellett végezni, borzalom lett a vége. Égés. Hiába próbálkoztam. Egyszerűen minden elrontottam. Mindennek a tetejében akkor is rólam sutyorogtak, amikor jól csináltam a dolgokat. Nem értem. Azt viszont észrevettem, hogy mindenkire rossz szemmel néznek és összesúgnak mindenki háta mögött, persze a feletteseknek nyalnak. Mással is elég bunkók.
Valószínűleg ezt a rosszindulatot érzem velük szemben.
Sajnos amit csinálunk, az kényszeres megfelelni akarás. Jobban magunkra vesszük, ha beégünk vagy nem úgy jön össze. Ha más emberrel hibázunk, mosolygunk egyet rajta és kijavítjuk.
Egyszerűen át kell lépnünk azon, hogy megfeleljünk. Mert minnél jobban próbálkozunk, annál jobban kellemetlen helyzetekbe kerülünk.
Hát ujabban elbújok ha kávézom és jön. Ma meg ő került ki másik útvonalon..
Ez durva🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!