Más is unja mások gyerekeinek a sztorijait? Vagy csak azért utálom mert nincs gyerekem? Miért nem lehet értelmes dologról beszélni?
Figyelt kérdés
Nálatok is baromságok téma ebédidőben?2022. dec. 31. 22:20
1/22 anonim válasza:
Nekem van gyerekem, de más gyerekeinek sztorijai nem érdekelnek.
4/22 anonim válasza:
Én is unom. Ők tudják, hogy unod, de nem érdekli őket, sőt élvezik, hogy megtörölhetik a lábukat valakiben.
5/22 anonim válasza:
Én nem. Úgy teszek mintha figyelnék, de amúgy fogalmam sincs miről dumálnak.
6/22 anonim válasza:
Nem foglalkozom ilyenekkel és ha elkerülhetetlenül belekeveredek, akkor is a lehető legnagyobb felületességgel viszonyulok ezekhez a számomra semmit nem mondó történésekhez.
7/22 A kérdező kommentje:
Utolsó és ha éppen mással másról beszélgettél és jön valaki és beleszovi q beszélgetésbe?
Pl kollégám meselt Prágai kirandulásról és a másik hozzáfuz valami értelmetlen baromságot a bömbijéről?
Szóljak rá?
2023. jan. 1. 12:16
8/22 anonim válasza:
Nem utolsó vagyok, de ha ilyen van, akkor nem reagálok, vagy csak témát váltok. Ha nagyon erőszakos, akkor én is elkezdek az életem mások számára teljesen érdektelen egy részéről beszélni válaszként.
9/22 anonim válasza:
Nekem meg a te stílusod irritáló és provokatív. Van gyerekem, gyerekteleneknek szűkszavúan szoktam említeni róla bármit (kivéve, ha kimondottan kérdezget a másik, érdekli), és rengeteg más témám van gyerekesekkel is. De különbözőek vagyunk. Biztos van, akit meg esetleg egy prágai kirándulás részletei untatnak, nincs olyan téma, ami mindenkit érdekelne. Ha vki félbeszakít egy beszélgetést bármilyen más témával, az udvariatlan, ha viszont olyat fűz hozzá, ami kapcsolódik, csak esetleg neked nem tetszik, mert szerepel benne a gyereke, akkor intoleráns vagy.
10/22 anonim válasza:
Ha valaki olyan témákat erőltet, amik láthatóan nem érdekelnek, az is udvariatlanság. Másrészről, ha válaszolok valamit, akármilyen semleges bólogatást is, azt már felhívásnak érzi az illető, hogy folytathatja. Persze bevállalom, hogy intoleráns vagyok, engem valószínűleg a prágai kirándulás részletei is untatnának, meg 99,99%, hogy bármi más téma is, amit egy átlag beszélgetéskor fel szoktak hozni a nők.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!