Más is unja mások gyerekeinek a sztorijait? Vagy csak azért utálom mert nincs gyerekem? Miért nem lehet értelmes dologról beszélni?
Figyelt kérdés
Nálatok is baromságok téma ebédidőben?2022. dec. 31. 22:20
21/22 anonim válasza:
Nekem nincs gyerekem. A gyerekes kollégákkal addig nincs bajom, míg nem viszik túlzásba. Pl egyszer arról beszélgettünk,ki mit csinált a hétvégén és többen mondtuk, hogy kirándultunk - volt,aki a gyerekével. Na itt volt értelme belecsempészni a gyerekét a beszélgetésbe,mert kapcsolódott a témához. Mikor viszont full offtopic hozakodik elő a gyerekével meg az osztálytársaival (!),azt nem szeretem. Nagyon udvariatlan dolognak tartom, hogy beszélünk valamiről és jön a kolléga, hogy azonnal magára fordítsa a figyelmet - pontosabban a gyerekére. "Erről az jutott eszembe, mikor Pistike..." -nem, Pistike abszolút nem kapcsolódik a témához.... Ez a gyerek arcüreggyulladása ebéd közben brutál lehetett xD
22/22 anonim válasza:
19-es vagyok. Azt utálom még, amikor csesztetni kezdenek, hogy miért nincsen gyerekem, meg mi az, hogy nős sem vagyok. Egyes munkahelyeken mintha ettől függene a befogadás és az emberszámbavétel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!