Van valami valóság alapja amit kolléganő megél vagy tudjam be hogy kattos?
Én ezekben egyáltalán nem hiszek.
Azt állítja ő valami Altair csillagközből való, hatodik dimenzióból valami ki..baszott fejlett fajból meg ő ott valami tanító guru volt de visszaélt a hatalmával aztán száműzték a Földre hogy alázatott tanuljon meg bűnhődjön... Mert ezt mondta neki valami ajurvedikus jós vagy ki.
Teljesen bele van bolondulva ebbe az elméletbe.
Aztán valamelyik nap nagyon felhúztak h már sírtam erre elkezdte ezzel a szöveggel nyomni h nekem szar a gondolkodásom mert így az univerzum amúgy .
Aztán elküldtem akkor a fenébe nem kellett még ez a felesleges hülyeség is.
Akkor állítólag szellem van a szobájába, meg zaklatja a szellem... Ő ki tud lépni a testéből és tök jó...
Tök rendes amúgy meg minden de amikor jön ezekkel menekülnék.
#2 Azt hittem, egyértelmű, hogy a kollégádra írom, tekintve, hogy rá irányul a kérdés…
#1 vagyok
Grandiózus tévképzet a tünet neve.
Tünete lehet skizofréniának, bipoláris zavarnak, szkizoaffektív zavarnak, téveszmés zavarnak, nárcisztikus személyiségzavarnak.
Nem fogyaszt drogokat?
Nem lehet igaz, amiben hisz, mert ő nem egy űrhajós, hogy járt volna a csillagok között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!