Mi kell ahhoz hogy el indítsák egy vállalkozást? 21 éves vagyok És úgy gondolom a mai keresetből nem igazán lehet haladni az életben Jelenleg is dolgozom viszont szeretném ha a pénz dolgozna helyettem
Hát azért 21 évesen ennyire naiv vagy, akkor még alkalmazottként se fogod sokra vinni.
Szerinted ha ilyen könnyű lenne, ki szeretne dolgozni?:)
Én ezt értem! De nem mindenkinek van üzlet érzéke, és én nem azt kértem hogy lehet meg gazdagodni hanem hogy tudnám el indítani a saját vállalkozásom nem sok pénzből
Nyilván mindenkinek meg van a tuti tippje és a ki dolgozott Terve mint nekem :)
ma 19:06 ??
"Nyilván mindenkinek meg van a tuti tippje és a ki dolgozott Terve mint nekem"
Akkor mi a f@szomért érdeklődsz tőlünk?? Csináld a kidolgozott tervedet, és hamarosan milliárdos leszel.
Egy vállalkozáshoz három dolog kell: pénz, ötlet, üzleti tudás. Egyik nélkül sem lesz sikeres. Mindegyik megszerezhető, felépíthető, de minél több hiányzik belőle, annál nehezebb sikerre vinni.
Ötletelni könnyű, de ha nincs pénzed tesztelni az ötleteid működőképességét (fedezni a veszteségeket, amíg sikerül nyereségessé tenni őket), akkor fájdalmas lesz a tapasztalatszerzés.
Ha nincs meg az üzleti tudásod hozzá, akkor tovább tart a tudatlan kísérletezés, több lesz a hiba, kudarc és a veszteség, vagyis több pénzedbe kerül sikeressé tenni, lassabban fog jönni a pénz, vagy eleve csak veszíteni fogsz rajta.
Szóval leginkább a tudás a kulcs. Amit viszont akár ingyen is megszerezhetsz. A neten nagyjából a valaha megjelent összes gazdasági könyv, tananyag és minden más elérhető.
Képezd magad, tanulj a gazdaságról, pénzügyi tudatosságról. Irtó sokat segíthet, hogy fel tudd építeni a mostani anyagi lehetőségeidből a gazdasági jövődet.
Alapozásként érdemes elolvasni a kiszámoló blog összegyűjtött cikkeit, megnézni a YouTube akadémiáját, aztán más, további forrásokat keresni. Marketing Kommandó is sok hasznos tudnivalóval szolgál a marketing területről, de előtte nem árt pénzügyileg megalapozni a dolgokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!