Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » 33 évesen túl öreg vagyok már...

33 évesen túl öreg vagyok már az álláskereséshez?

Figyelt kérdés
Mindenütt azt olvasom, hogy huszonévesként több esélye van az embernek elhelyezkedni dolgozni.
aug. 1. 23:03
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
82%
Öreg? Akkor menj nyugdíjba!
aug. 1. 23:08
 2/19 anonim ***** válasza:
58%

Rohadt nehéz.

31 évesen, kisgyerekkel, kb kiröhögtek.

aug. 1. 23:16
 3/19 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy vagy öreg. Van aki 50 meg 60 évesen keres munkát. Nálunk legalább is így van hogy felvesznek idősebbeket is igaz gyári munkára de akkor is.
aug. 1. 23:17
 4/19 anonim ***** válasza:
100%
Valahol jogos a kérdése a Kérdezőnek, mert valóban sok helyen a kormeghatározással "játszadoznak". Akkor meg mi a túróért növelik állandóan a nyugdíjkorhatárt?
aug. 1. 23:20
 5/19 A kérdező kommentje:
Nincs gyerekem, de mégis azt látom, hogy nagyon nehéz.
aug. 1. 23:22
 6/19 anonim ***** válasza:
84%

Attól függ hova.

Ahol kirakatban kell lenni, és túl nagy szakértelem nem kell (recepció, iroda front, stb) jó, ha 25 a felső kórhatár.

aug. 1. 23:23
 7/19 anonim ***** válasza:
23%

Most jelenleg nehéz is munkát keresni, mivel ugye (Nem politizálni akarok, és ne kezdjük el, csak ezt tudom) pont azért vannak korlátozva, hogy ne legyen az, hogy a háború után meg alatt ugye a munkahelyre hivatkozva itt maradnak ukránok és elveszik a munkát az itteniektől.

Most azért van ennyire stop, jelenleg marha nehéz munkahelyet találni, e-miatt, hogy ne ragadjanak itt az itt lévő ukránok és ne vegyék el a helyet az itthoniaktól.

aug. 1. 23:26
 8/19 anonim ***** válasza:
84%
Mit csináltál eddig? Milyen végzettséged, szakmád, nyelvtudásod, tapasztalatod, fizikai erőnléted van??? Talán ez kissé befolyásolja az elhelyezkedési esélyeidet.... jobban, mint a korod.
aug. 1. 23:41
 9/19 anonim ***** válasza:
88%

Ezt inkább a poén kategóriába kellett volna írnod.

Ha te 33 évesen már öregnek érzed magadat, akkor nálad valami nincsen rendben.

aug. 2. 00:36
 10/19 anonim ***** válasza:
82%
Borzasztóan öreg, még szerencse, hogy én áprilisban találtam új munkahelyet, amikor még csak 32 éves voltam és pont a 33. születésnapomon járt le a próbaidőm, ha korábban akkor tuti eszükbe jutott volna elküldeni. De hál istennek most van munkám, mostmár itt kell maradnom nyugdíjig mindenképp, különben marad a munkanélküli segély és a nyomor. /s
aug. 2. 05:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!