Dehogy vagy öreg. Van aki 50 meg 60 évesen keres munkát. Nálunk legalább is így van hogy felvesznek idősebbeket is igaz gyári munkára de akkor is.
aug. 1. 23:17
4/19 anonim válasza:
Valahol jogos a kérdése a Kérdezőnek, mert valóban sok helyen a kormeghatározással "játszadoznak". Akkor meg mi a túróért növelik állandóan a nyugdíjkorhatárt?
aug. 1. 23:20
5/19 A kérdező kommentje:
Nincs gyerekem, de mégis azt látom, hogy nagyon nehéz.
aug. 1. 23:22
6/19 anonim válasza:
Attól függ hova.
Ahol kirakatban kell lenni, és túl nagy szakértelem nem kell (recepció, iroda front, stb) jó, ha 25 a felső kórhatár.
aug. 1. 23:23
7/19 anonim válasza:
Most jelenleg nehéz is munkát keresni, mivel ugye (Nem politizálni akarok, és ne kezdjük el, csak ezt tudom) pont azért vannak korlátozva, hogy ne legyen az, hogy a háború után meg alatt ugye a munkahelyre hivatkozva itt maradnak ukránok és elveszik a munkát az itteniektől.
Most azért van ennyire stop, jelenleg marha nehéz munkahelyet találni, e-miatt, hogy ne ragadjanak itt az itt lévő ukránok és ne vegyék el a helyet az itthoniaktól.
aug. 1. 23:26
8/19 anonim válasza:
Mit csináltál eddig? Milyen végzettséged, szakmád, nyelvtudásod, tapasztalatod, fizikai erőnléted van??? Talán ez kissé befolyásolja az elhelyezkedési esélyeidet.... jobban, mint a korod.
aug. 1. 23:41
9/19 anonim válasza:
Ezt inkább a poén kategóriába kellett volna írnod.
Ha te 33 évesen már öregnek érzed magadat, akkor nálad valami nincsen rendben.
aug. 2. 00:36
10/19 anonim válasza:
Borzasztóan öreg, még szerencse, hogy én áprilisban találtam új munkahelyet, amikor még csak 32 éves voltam és pont a 33. születésnapomon járt le a próbaidőm, ha korábban akkor tuti eszükbe jutott volna elküldeni. De hál istennek most van munkám, mostmár itt kell maradnom nyugdíjig mindenképp, különben marad a munkanélküli segély és a nyomor. /s
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!